Gameship güvenilir midir?

Sobarlas

Hectopat
Daha fazla  
Son dönemde birkaç yayıncıdan da gördüğüm bir sistem bu, ben de Rust almaya karar verince bu sistemi kullanmak istedim fakat güvenilir mi pek emin değilim. Bir web sitesi dahi yok yalnızca bir mobil uygulaması var, daha önce kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olacağını sanmıyorum. Çünkü gameship o sıra aracı olduğundan parayı tutuyor, diyelim siz biriyle eşleştiniz o kişi ödeme yaptı siz ona hediyeyi gönderip o da hediyeyi kabul edene kadar para tutuluyor sonrasında size geçiyor.

He anladım önce para sonra hediye geliyor ben önce hediyedir diye düşünüp sormuştum eyvallah teşekkür ederim yardımın için

He anladım önce para sonra hediye geliyor ben önce hediyedir diye düşünüp sormuştum eyvallah teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim, ben siteyi satıcı rolünde hiç kullanmadım hep oyun satın aldım. Başka konuda belirtmiştim 6 kere oyun satın aldım 3 tanesi geldi, 3 taneside iade geldi. Çünkü bazen eşleşme uzun sürebiliyor size verdikleri süre 24 saat. 24 içinde hediyeniz gelmezse paranızı iade yapıyorlar bu yüzden satın aldığım 3 oyunda parayı geri iade ettiler bana 24 saat dolduğu için.

Rica ederim, ben siteyi satıcı rolünde hiç kullanmadım hep oyun satın aldım. Başka konuda belirtmiştim 6 kere oyun satın aldım 3 tanesi geldi, 3 taneside iade geldi. Çünkü bazen eşleşme uzun sürebiliyor size verdikleri süre 24 saat. 24 içinde hediyeniz gelmezse paranızı iade yapıyorlar bu yüzden satın aldığım 3 oyunda parayı iade ettiler bana 24 saat dolduğu için.

Doğrudur artık kullanınca göreceğiz bakalım :)

Pek memnun kalmadım bir sürü satıcı olmasına rağmen kimseyle eşleşemedim parayı hesaba geç iade ettiler indirimi de kaçırdım.

Kötü olmuş bu tür şeyler illaki olur şu an Steam de bile cüzdan bakiyem bekletiliyor nomal satış yapmam rağmen o yüzden denemeden bilemeyiz :)

Yok hocam bu kadar kişi tavsiye ediyorsa uygulama iyidir zaten ben kötü bir durum yaşadım belirttim sonuçta fayda görmediğim bir site için iyi bir şey yazmam doğru olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı