Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #21 Çok istiyorsan CD okuyucalırı satılıyor internette. USB kullanarak çalışıyor.
Nuyyu Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri + Lenovo Legion 5 Pro - RTX 4070 BY Lenovo - i7-13700HX + Redmi Note 10 Pro (Sweet) - SuperiorExtended (AOSP) Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım ve Donanım 8 Mayıs 2024 #22 brkyozell dedi: Cd'ler zaten öldü, şu an en kullanılabilir disk çözümü Blu-ray. Ben zaten hiç Blu-ray destekli laptop görmemiştim, dolayısıyla tam olarak amacına ulaştı desek yalan olur. Genişletmek için tıkla... Evet çok yer kaplamasi bir sıkıntı benimki bluray ama şuana kadar bluray bırak Cd bile takmadım (dvd pas geçiyorum)
brkyozell dedi: Cd'ler zaten öldü, şu an en kullanılabilir disk çözümü Blu-ray. Ben zaten hiç Blu-ray destekli laptop görmemiştim, dolayısıyla tam olarak amacına ulaştı desek yalan olur. Genişletmek için tıkla... Evet çok yer kaplamasi bir sıkıntı benimki bluray ama şuana kadar bluray bırak Cd bile takmadım (dvd pas geçiyorum)