CD'li PS5 almak mantıklı mı?

Kanka bu kadar konuşacak bir şey yok. PS5 Slim var, PS5 Slim'in yanında bir de CD takma aparatı var o kadar.

CD'li versiyon alınca hala PS hesabından Online oyun alabiliyorsun kütüphanene ekleyebiliyorsun. Tek farkı ek olarak CD takarak da oyun oynayabilme kapasiten oluyor.

2 kollu PS5 al CD'li olursa tabii daha avantajlı eline CD geçerse oyun oynayabilirsin.

o fiyat farkı beni baya bir arada bırakıyor işte hocam eğer dijital alırsam tv seçimimi daha güzel yapabileceğim
O zaman kesinlikle ucuz olan dijital versiyonu alın.

Senin dediğin TV'ye bağlama olayını ben kardeşime bizzat 5090'lı sistem kurdum. 55 inç OLED TV'ye bağladık. Sen istersen olur. İlla bunun adının konsol olması gerekmiyor. Bayağı bayağı konsol gibi kullanıyor. Ayrıca kurduğum indirdiğimiz oyunlarda bizim kazancımız. Her orijinal oyuna para vermiyoruz.

PS5 alacağım için soruyorum ve sektöre hiç hakim değilim. CD çağı bitme gibi bir durum söz konusu mu? Yani artık yeni çıkan oyunlar mesela kutulu şekilde çıkarmama gibi bir durum söz konusu mu?

Hocam CD'ler inanılmaz pahalı yani bence asla ve asla değmez CD çağı bitti artık diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…