CDPR Witcher 1 ve 2'ye remake/remastered yapar mı?

kaniel

Hectopat
Yer
Yurt Odası
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçen günlerde CDPR'ın bu sene 2 yeni oyun üzerinde çalışmaya başladığını açıkladığı bir haber okumuştum. Sizce bu oyunların Witcher 1 ve 2 remake ya da Remastered olma ihtimali var mı? Son dönemde Rockstar gibi çok büyük firmaların dahi Remastered işine girmesinden sonra bence CDPR da bunu yapmak isteyebilir, özellikle bir sonraki oyunlarının %90 yeni Witcher oyunu olacağını varsayarsak oldukça mümkün gibi geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen olur hocam. En çok satan oyunları onlar diye biliyorum. Belki ekleme yapabilirler. Umarım Rockstar gibi batırmazlar.

Geçen günlerde CDPR'ın bu sene 2 yeni oyun üzerinde çalışmaya başladığını açıkladığı bir haber okumuştum. Sizce bu oyunların Witcher 1 ve 2 remake ya da Remastered olma ihtimali var mı? Son dönemde Rockstar gibi çok büyük firmaların dahi Remastered işine girmesinden sonra bence CDPR da bunu yapmak isteyebilir, özellikle bir sonraki oyunlarının %90 yeni Witcher oyunu olacağını varsayarsak oldukça mümkün gibi geliyor bana.
Witcher 1 Remake beklediğim bir haber ama Witcher 2 için remastered yeter de artar bile.

Witcher 2 hala iyi gözüküyor oynanış ve grafik anlamında ama Witcher 1'in kesinlikle yeniden elden geçirilmesi gerek. Bazı oyuncular oynanışı ve mekanikleri çok küt diye es geçtiler o oyunu.

Witcher 2 halen daha oynanabilir fakat Witcher 1 Remake kesinlikle gelmeli. Oyun o kadar eski ki oynayamadım bıraktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı