CD'ye uygulama yazan yerler var mıdır?

vendettavop

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Unity kullanarak arkadışmla kendimizi geliştirmek adında, oyunlar yapıyoruz. İkimizde de birer fiziksel koypası olsun istiyoruz CD boyut - MB olarak okeydir. Fakat aldığım CD-ROM bozuk geldi, sonra da çok pahalandı. Bu dediğim işlemi yapan yerler mağazalar var mıdır? Bir CD arkadşıma, bir CD'de bende kalacak.biraz bile bilgi sahibiyseniz paylaşırsanız seviniriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Unity kullanarak arkadışmla kendimizi geliştirmek adında, oyunlar yapıyoruz. İkimizde de birer fiziksel koypası olsun istiyoruz CD boyut - MB olarak okeydir. Fakat aldığım CD-ROM bozuk geldi, sonra da çok pahalandı. Bu dediğim işlemi yapan yerler mağazalar var mıdır? Bir CD arkadşıma, bir CD'de bende kalacak.biraz bile bilgi sahibiyseniz paylaşırsanız seviniriz.

Hocam en kötü, internet kafeler yapıyor zaten zor bir işlem değil.

CD kullanan yer kalmamis olabilir, mahalle arasinda kalmis kirtasiye, internet kafe filan bunlara bakin, CDli kasa vardir kesin onlarda. USB bellek neden kullanmiyorsunuz? O da fiziksel.

CD kullanan yer kalmamis olabilir, mahalle arasinda kalmis kirtasiye, internet kafe filan bunlara bakin, CD'li kasa vardir kesin onlarda. USB bellek neden kullanmiyorsunuz? O da fiziksel.

Oyun yapınca o hissi anlarsın veya herhangi bir kendi uygulamanı yapınca başardım dersin USB'de değersiz geliyor benim gibilere.

Senin mantığa göre konsollarda fiziksel oyun kopyalarını USB'de dağıtması lazımdı.

Cok mantikli, neden yapmiyorlar acaba. Hem cizildi cizilmedi bozuldu gibi seyler de ortadan kalkar, bak Nintendo'ya SD kart ile dagitiyor, hem daha hos duruyor hem cizildi bozuldu kafasi da yok, konsol kisminda bir fikir kitligi var ya cidden, muhtemelen piyasada rekabet olmadigi icin bu kadar vasat fikirler cikartiyorlar.

Stellaris PC DVD Box Game Good Disc w/ Code Rare Box/Disc Edition | eBay Australia

Buradaki gibi oyunu paketleyip odana koymak çok hoş hissettiriyor. Bu yüzden CD-DVD 😀

Hocam en kötü, internet kafeler yapıyor zaten zor bir işlem değil.

Yaptığım oyunu onlaran nasıl ulaştıracağım dosya boyutu büyük olacağı zaman?

Stellaris PC DVD Box Game Good Disc w/ Code Rare Box/Disc Edition | eBay Australia

Buradaki gibi oyunu paketleyip odana koymak çok hoş hissettiriyor. Bu yüzden CD-DVD 😀

Yaptığım oyunu onlaran asıl ulaştıracağım odysa boyutu büyük olavağı zaman?

Bu fikir sayesinde bende yapacağım CD'yi nereden buldunuz.

@vendettavop flaş bellek üzerinden götürebilirsiniz veya MediaFire gibi sitelere yükleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı