Cebi yormayacak gamepad önerisi

Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Şöyle 400-500-600 bandına Xbox tipinde bir gamepad önerebilirseniz sevinirim.

Kablosuz, hall effect vb. şeyler bu paralara olamayacağından dolayı çok da gözüm yok. İşimi görsün yeter.

Orijinal olmadığını bilsem de bu tip bir şey düşündüm ancak ne kadar sorun çıkartmaz bilemedim.

İkinci el F310.

Belirtmiştim ama Xbox tipinde istiyorum.
Yoksa animde F310 var alırım kullanırım ama onunda LT tuşunun içeri göçmesiyle uğraşamam.

İkinci el Xbox 360 bakabilirsiniz, 2. el sitelerinde bolca orijinali var.

Elimde X360 kolu var ama onu da kasada nasıl kullanabileceğim hakkında fikrim yok BT desteği olmadığı için.

Zaten kol varsa Bluetooth adaptör de alabilirsiniz, hem Bluetooth'la yapılabilecek farklı şeyler için de PC'nize ekleme yapmış olursunuz bence, veya kablolu 360 kolu da satılıyor aynı şekilde.

X360 kolu BT desteklemiyor diye biliyorum ayrı bir dongle gerekiyordu ona da dünya para istiyorlardı siye vazgeçmiştim.

X360 kolu BT desteklemiyor diye biliyorum ayrı bir dongle gerekiyordu ona da dünya para istiyorlardı siye vazgeçmiştim.
Evet şimdi baktım, pahalıymış gerçekten. İsterseniz 2. el kollara bakayım biraz ya da üstte attığınız gibi bir çakma 360 kolu almak gerekiyor. Başka seçenek bilmiyorum bu fiyat bazında mantıklı olabilecek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı