Cef-frame-render nedir?

Şimdi görev yöneticisini açtığımda ben de aynısını gördüm ve ben de gameloop kullanıcısıyım. Gameloop arkad çalıştığı için öyle, şimdi kapadım ve cef_frame_render ortadan kalktı. Gameloop her açıldığında bu da onunla birlikte açılacak yüksek ihtimal.
Bence de zararsız bir yazılım. Yine de şüphe duyuyorsanız kullanmadığınız vakit gameloop'u kapatabilirsiniz. İyi günler!
 
Hocam tarama yaptığım zaman temiz gözüküyor dosya konumunu açtığımda ise GameLoop çıkıyor.

Kanka GameLoop bende de var, GameLoop'a gir ayarlara git başlangıçta çalıştır olacak ayarlarında onu kapat bilgisayarı yeniden başlat sonra gidecek o ya da bilgisayarı başlattığın zaman otomatik açılsın diyorsan ben kendim kapatırım diyorsan bilgisayarın sağ altında bir çentik var ona tıkla GameLoop simgesine sağ tık yap kapat de gidiyor :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka GameLoop bende de var GameLoop'a gir ayarlara git başlangıçta çalıştır olacak ayarlarında onu kapat bilgisayarı yeniden başlat sonra gidecek o ya da bilgisayarı başlattığın zaman otomatik açılsın diyorsan ben kendim kapatırım diyorsan bilgisayarın sağ altında bir çentik var ona tıkla GameLoop simgesine sağ tık yap kapat de gidiyor :)

Dostum konu çözülmüştü zaten.🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı