Cehennem acımasızca değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaçış yolu mu? Dostum objektif bir şekilde Kuran'ı aç ve oku Müslüman birisi nasıl 5 yaşında ki kıza tecavüz etme cesareti buluyor bunun akıl mantığı mı var Müslüman bunu mu yapar?

Düzgün bir Müslüman zaten böyle şeyler yapmaz. Eğer yapıyorsada kendini kandırıyordur. Ha gidip de tövbe deyince iş bitmiyor merak etmeyin. Eğer hakikaten tövbe ettiyse affedilebilir. Allah herkesin ne düşündüğünü çok iyi biliyor.

Kaçış yolu mu? Dostum objektif bir şekilde Kuran'ı aç ve oku müslüman birisi nasıl 5 yaşında ki kıza tecavüz etme cesareti buluyor bunun akıl mantığı mı var müslüman bunu mu yapar?
Bunu yapan müslüman yine de cennete gidiyor bunu yapmayan ve inanmayan bir kişi gitmiyor ama?

Allah çok merhametli değil mi hocam? Tüm toplum olarak inanan inanmayan dahil olarak sürünüyoruz acı çekiyoruz. İnanan insanlar burada geçen sene betonun altında yardım çığlığı atarken Allah nasıl bir merhamet gösterdi? Ölmesek de sürünürken neredeydi? Bana onlar cenneti kazandı falan diye masal okumayın. Dünyada cehennemi o kişiye tattıran birşey varsa ona o cenneti vermez.

Zaten geçen mucizeler de özgür iradeyi zedeliyor, madem insanın inanmasında Tanrı'nın bir etkisi yok, o zaman neden önceki insanlara mucizeler gösterdi kanıt gösterdi?

Kaçış yolu mu? Dostum objektif bir şekilde Kuran'ı aç ve oku Müslüman birisi nasıl 5 yaşında ki kıza tecavüz etme cesareti buluyor bunun akıl mantığı mı var Müslüman bunu mu yapar?

Müslüman tabii ki bunu yapabilir. Onlar da günahkar oluyor işte.

Günahın boyutuna göre Müslüman, Müslüman değil hesabı yapılmaz. Cehennem sadece hırsızlar, gıybetciler, dolandırıcılar için değil sonuçta.

Bu mantıkla sadece Müslüman'lar iyi oluyor, kötüler gayrimüslim oluyor. Bir saçmalık daha.

Evet, biz de bebekken öleydik o zaman niye büyüyüp cehenneme gidiyoruz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hala ayet diyor, adam inanmıyor inanmıyor alo, ve imanı varsa cehennemden çıkıp cennete girecek deniyor.

Bir şeye en çok itiraz eden onu en çok kabullenen kişidir sen bunlara zaten inanıyorsun insanlardan seni inandırmalarını istiyorsun yani kısaca burada bir soru yok tek bir şey var o da bana bunu anlatın memnuniyetim artsın diyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…