Ceket ve sweatshirt önerisi

Böyle baskılı günlük bir sweet yani hoş durur.

Bunun üstüne güzel bir kolye mükemmel olur.

Off desenli kıyafetleri nadiren beğenirim ama bu harbiden harika görünüyor kolye de önerirsen tadından yenmez bunun için :D

Amazon indirim çok yapıyor oraya bakılabilir. Bu arada ağustos'un hangi günü doğum gününüz?

11 ağustos :)

Böyle baskılı günlük bir sweet yani hoş durur.

Bunun üstüne güzel bir kolye mükemmel olur.

Kırmızısı da hoş gibi sence hangisini almalıyım siyah daha çok yakışıyor bana ama kırmızısı dikkat çekici geldi :)

Off desenli kıyafetleri nadiren beğenirim ama bu harbiden harika görünüyor kolye de önerirsen tadından yenmez bunun için :D

11 Ağustos :)

Üstüne zümrüt kolye düşünür müydünüz?

Bu tarz kolyeler var takıya önem veriyorsanız alabilirsiniz fakat o kadar para verilmez derseniz.

Dahada ucuzu.

Uzun boylarda açık renklerin daha asil durduğunu düşünüyorum üstüne koyu renkli ceket çok yakışacaktır.

Üstüne zümrüt kolye düşünür müydünüz?

Bu tarz kolyeler var takıya önem veriyorsanız alabilirsiniz fakat o kadar para verilmez derseniz.

Dahada ucuzu.

Uzun boylarda açık renklerin daha asil durduğunu düşünüyorum üstüne koyu renkli ceket çok yakışacaktır.
kolye olarak trendyoldaki kapüşonlu olarak siyahı öneriyorsun sanırım doğru mu anladım :)

Çok anlatamadım ya kırmızı rengini al bence ayrıca alakasız ama kız arkadaşınız var mı?

Kırmızı olanı alacağım ve hayır kız arkadaşım yok.

İşte bu kıyafetlerden sonra olacak ;)

Hem pek girişken değilimdir o konularda hem de klişe gelecek ama biraz daha karaktere bakıyorum diyebirim çok hızlı soğuyorum çünkü karşımdakinin hareketlerine göre kıskancım sanırım biraz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı