karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #11 300434 dedi: Millenicom fiber altyapısını kullanabiliyor. Genişletmek için tıkla... TürkNet kullanamıyor mu? Abu! dedi: Allah Allah, Turknet Türk Telekom fiber altyapısını kullanmaya başlamıştı. Turknet sitesinden sorgulama yaptığınızda ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... 35 mbps çıkıyor. 10 TL farkla 75 mbps kullanabilirsiniz gibi bir detay da var.
300434 dedi: Millenicom fiber altyapısını kullanabiliyor. Genişletmek için tıkla... TürkNet kullanamıyor mu? Abu! dedi: Allah Allah, Turknet Türk Telekom fiber altyapısını kullanmaya başlamıştı. Turknet sitesinden sorgulama yaptığınızda ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... 35 mbps çıkıyor. 10 TL farkla 75 mbps kullanabilirsiniz gibi bir detay da var.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 22 Eylül 2020 #12 karadayiii dedi: 35 Mbps çıkıyor. 10 TL farkla 75 Mbps kullanabilirsiniz gibi bir detay da var. Genişletmek için tıkla... Millenicom sorgulaması ne diyor?
karadayiii dedi: 35 Mbps çıkıyor. 10 TL farkla 75 Mbps kullanabilirsiniz gibi bir detay da var. Genişletmek için tıkla... Millenicom sorgulaması ne diyor?
karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #13 Abu! dedi: Millenicom sorgulaması ne diyor? Genişletmek için tıkla...
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 22 Eylül 2020 #14 karadayiii dedi: Eki Görüntüle 677121 Genişletmek için tıkla... Şuan fiber altyapı daha aktif hale gelmemiş veya sisteme girilmemiş. İlerleyen günlerde bir daha deneyin.
karadayiii dedi: Eki Görüntüle 677121 Genişletmek için tıkla... Şuan fiber altyapı daha aktif hale gelmemiş veya sisteme girilmemiş. İlerleyen günlerde bir daha deneyin.
karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #15 Abu! dedi: Şuan fiber altyapı daha aktif hale gelmemiş veya sisteme girilmemiş. İlerleyen günlerde bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm hocam. Teşekkür ederim, sağ olun.
Abu! dedi: Şuan fiber altyapı daha aktif hale gelmemiş veya sisteme girilmemiş. İlerleyen günlerde bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm hocam. Teşekkür ederim, sağ olun.
TimeCop Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 235 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #16 @karadayiii nerde oturuyorsunuz hocam?
karadayiii Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #17 TimeCop dedi: @karadayiii nerde oturuyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Bursa'da ikamet etmekteyim.
TimeCop dedi: @karadayiii nerde oturuyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Bursa'da ikamet etmekteyim.
TimeCop Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 235 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #18 karadayiii dedi: Bursa'da ikamet etmekteyim. Genişletmek için tıkla... 85 Mbps VDSL alırken Fiber bağlamışlar ilginç geldi. Ondan sordum.
karadayiii dedi: Bursa'da ikamet etmekteyim. Genişletmek için tıkla... 85 Mbps VDSL alırken Fiber bağlamışlar ilginç geldi. Ondan sordum.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 22 Eylül 2020 #19 TimeCop dedi: 85 Mbps VDSL alırken Fiber bağlamışlar ilginç geldi. Ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom hocam bu akıl sır ermiyor yaptıkları işlere. Biz de daha ADSL altyapı da kapasite artırımı yapılmasını bekleyelim.
TimeCop dedi: 85 Mbps VDSL alırken Fiber bağlamışlar ilginç geldi. Ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom hocam bu akıl sır ermiyor yaptıkları işlere. Biz de daha ADSL altyapı da kapasite artırımı yapılmasını bekleyelim.
TimeCop Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 235 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #20 Abu! dedi: Türk Telekom hocam bu akıl sır ermiyor yaptıkları işlere. Biz de daha ADSL altyapı da kapasite artırımı yapılmasını bekleyelim. Genişletmek için tıkla... Sen şükür et hocam bence. Bizde ADSL bile yok
Abu! dedi: Türk Telekom hocam bu akıl sır ermiyor yaptıkları işlere. Biz de daha ADSL altyapı da kapasite artırımı yapılmasını bekleyelim. Genişletmek için tıkla... Sen şükür et hocam bence. Bizde ADSL bile yok