Abu!
Hectopat
Bende var da noluyor, kullanmadıkça işime yaramaz.Sen şükür et hocam bence. Bizde ADSL bile yok![]()
Bende var da noluyor, kullanmadıkça işime yaramaz.Sen şükür et hocam bence. Bizde ADSL bile yok![]()
Az önce Türk Telekom altyapısını kullanarak 100 Mbps internet hizmeti alabilir miyim diyerekten TürkNet'i aradım fakat TürkNet'in altyapısı olması gerekli gibi bir cevap aldım. Millenicom ve TürkNet firmaları Türk Telekom'un altyapısını kullanmıyor muydu zaten? Kafam karıştı.
Fiber sonlandırma cihazıyla birlikte daireye kadar fiber kablo çekme işlemi tamamlandı. Şu an sadece Türk Telekom tarafından fiber internet hizmetinin onaylanma aşamasındayız.Hocam gelişme var mı? Türk Telekom benim binama PON fiber getirecek acaba TürkNet'ten fiber kullanamaz mıyım?
Siz ne yaptınız?
Oturduğum siteye özel talep şeklinde yapıldığından dolayı 1.5 ay içerisinde tamamlandı. TürkNet fiber hizmetini TT altyapısı ile alabiliyorum fakat dediğim gibi haftaya fiber internet onayı TT tarafından sistemden onaylanıp aktif edildikten sonra abonelik işlemlerini başlatacağım. Şu an lokasyonumda TürkNet altyapı sorgulaması yapıldığında fiber altyapı hizmeti olmadığını sonucu gözüküyor.Ortalama kaç ay sürdü altyapı çalısmaları ayrıca Türk Telekom GPON hizmetini TürkNet'ten alabiliyor musunuz?
Özel ücret talep ettiklerinden dolayı çok uzun sürmez. Onay süreci tamamen TT ile alakalı, Pazartesi günü onaylanacağı konusunda bilgi aktarıldı.Anladım benim binamada özel talep şeklinde yapılacak. 1 ay içerisinde altyapı hazır olur dediler. ONAY süreci çok mu sürüyor. Bekliyoruz bakalım inşallah dedikleri sürede GPON fiber i getirirler hizmet almaya başladıktan sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.