FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 25 Kasım 2018 #51 yigidyum dedi: Bence katılmanızdan bir zarar gelmez, hiçbir kaybınız yok, ama 10 TL kazanma şansınız var. Neyse siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... 10 lirayla ancak Steam'dan ekmek alırım Yani kazansam ne olur kazanmasam ne olur.
yigidyum dedi: Bence katılmanızdan bir zarar gelmez, hiçbir kaybınız yok, ama 10 TL kazanma şansınız var. Neyse siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... 10 lirayla ancak Steam'dan ekmek alırım Yani kazansam ne olur kazanmasam ne olur.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 25 Kasım 2018 #52 Katılıyorum. yumurta123asd@hotmail.com (Gerçek mail, troll değil)
mightynosferatu Kilopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2018 #53 Katılıyorum. burakyukseltelefon@gmail.com
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 25 Kasım 2018 #54 FearlyGhost dedi: 10 lirayla ancak Steam'dan ekmek alırım Yani kazansam ne olur kazanmasam ne olur. Genişletmek için tıkla... Kazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz..
FearlyGhost dedi: 10 lirayla ancak Steam'dan ekmek alırım Yani kazansam ne olur kazanmasam ne olur. Genişletmek için tıkla... Kazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz..
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 25 Kasım 2018 #56 yigidyum dedi: Kazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... Hocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsiniz .
yigidyum dedi: Kazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... Hocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsiniz .
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 25 Kasım 2018 #57 yigidyum dedi: Kazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... Hadi onuda geçtim sistemim oyun oynamama izin vermiyor The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsiniz . Genişletmek için tıkla... Bana çıksa kaçar giderim bu diyarlardan Çünkü ben ...(Gerisini anladınız.)
yigidyum dedi: Kazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... Hadi onuda geçtim sistemim oyun oynamama izin vermiyor The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsiniz . Genişletmek için tıkla... Bana çıksa kaçar giderim bu diyarlardan Çünkü ben ...(Gerisini anladınız.)
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 25 Kasım 2018 #58 FearlyGhost dedi: Hadi onuda geçtim sistemim oyun oynamama izin vermiyor Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok. Gönül isterdi ki bir de sistem çekilişi yapayım The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsiniz . Genişletmek için tıkla... Kendisinden izin almak lazım.
FearlyGhost dedi: Hadi onuda geçtim sistemim oyun oynamama izin vermiyor Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok. Gönül isterdi ki bir de sistem çekilişi yapayım The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsiniz . Genişletmek için tıkla... Kendisinden izin almak lazım.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 25 Kasım 2018 #59 yigidyum dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Gönül isterdi ki bir de sistem çekilişi yapayım Genişletmek için tıkla... 2080 Ti'li mili sistem hadi bakalım.
yigidyum dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Gönül isterdi ki bir de sistem çekilişi yapayım Genişletmek için tıkla... 2080 Ti'li mili sistem hadi bakalım.
tatli Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 47 25 Kasım 2018 #60 Katılıyorum. ahmetatli@superonline.com