- Makaleler
- 2
10 lirayla ancak Steam'dan ekmek alırımBence katılmanızdan bir zarar gelmez, hiçbir kaybınız yok, ama 10 TL kazanma şansınız var. Neyse siz bilirsiniz![]()
10 lirayla ancak Steam'dan ekmek alırımBence katılmanızdan bir zarar gelmez, hiçbir kaybınız yok, ama 10 TL kazanma şansınız var. Neyse siz bilirsiniz![]()
Kazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz..10 lirayla ancak Steam'dan ekmek alırımYani kazansam ne olur kazanmasam ne olur.
Hocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsinizKazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz..![]()
Hadi onuda geçtim sistemim oyun oynamama izin vermiyorKazanırsanız indirimlerden güzel bir oyun alabilirdiniz. Neyse siz bilirsiniz..![]()
Bana çıksa kaçar giderim bu diyarlardanHocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsiniz.
O zaman yapacak bir şey yok. Gönül isterdi ki bir de sistem çekilişi yapayımHadi onuda geçtim sistemim oyun oynamama izin vermiyor![]()
Kendisinden izin almak lazım.Hocam siz hocamı yazın ona çıkarsa bana verirsiniz.
2080 Ti'li mili sistem hadi bakalım.O zaman yapacak bir şey yok. Gönül isterdi ki bir de sistem çekilişi yapayım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.