Daha fazla
Hocam uyuyordum.Son 1 yedeğimiz kaldı. Geç kaldım yazmakta ama @Gokberk_DRY hocam buralarda mısınız? Size kadar düştü yedek.
Hocam aslında 10 dakika beklemiş olsaydınız verecektim. Gece 2. yedekteyken aktiftiniz. @Gokberk_DRY hocam da konuya girip çıkmıştı 1 kere dönüp baksa alıyordu. Yeniden çekeceğim birazdan.Hocam yatmıştım![]()
Hocam bir şey soracağım ücretsiz epic hesabı çekilişini ne zaman yayinlayacaksiniz konu olarak.Hocam aslında 10 dakika beklemiş olsaydınız verecektim. Gece 2. yedekteyken aktiftiniz. @Gokberk_DRY hocam da konuya girip çıkmıştı 1 kere dönüp baksa alıyordu. Yeniden çekeceğim birazdan.
Neyse Hocam, sağlık olsun.Hocam aslında 10 dakika beklemiş olsaydınız verecektim. Gece 2. yedekteyken aktiftiniz. @Gokberk_DRY hocam da konuya girip çıkmıştı 1 kere dönüp baksa alıyordu. Yeniden çekeceğim birazdan.
Katıldım.
Hocam aslında 10 dakika beklemiş olsaydınız verecektim. Gece 2. yedekteyken aktiftiniz. @Gokberk_DRY hocam da konuya girip çıkmıştı 1 kere dönüp baksa alıyordu. Yeniden çekeceğim birazdan.
Katıldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.