DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #111 Ben galiba katılamıyorum. Steam Community :: Dedeyita No information given. steamcommunity.com
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 7 Ekim 2020 #112 yungcarti dedi: Steam Community :: Killer Queen No information given. steamcommunity.com Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... "Şartları karşıladığından emin misin?" yazacaktım ve 4 gün ile karşıladığını fark ettim .
yungcarti dedi: Steam Community :: Killer Queen No information given. steamcommunity.com Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... "Şartları karşıladığından emin misin?" yazacaktım ve 4 gün ile karşıladığını fark ettim .
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 620 Çözümler 1 7 Ekim 2020 #113 Steve Rogers dedi: "Şartları karşıladığından emin misin?" Yazacaktım ve 4 gün ile karşıladığını fark ettim . Genişletmek için tıkla... Belki kabul edilirim diye katıldım ama şartları karşılıyormuşum zaten.
Steve Rogers dedi: "Şartları karşıladığından emin misin?" Yazacaktım ve 4 gün ile karşıladığını fark ettim . Genişletmek için tıkla... Belki kabul edilirim diye katıldım ama şartları karşılıyormuşum zaten.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 7 Ekim 2020 #114 yungcarti dedi: Belki kabul edilirim diye katıldım ama şartları karşılıyormuşum. Genişletmek için tıkla... 4 gün ile karşılıyorsun . Şanslıymışsın.
yungcarti dedi: Belki kabul edilirim diye katıldım ama şartları karşılıyormuşum. Genişletmek için tıkla... 4 gün ile karşılıyorsun . Şanslıymışsın.
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 620 Çözümler 1 7 Ekim 2020 #115 Steve Rogers dedi: 4 Gün ile karşılıyorsun . Şanslıymışsın. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ama neyse çekiliş şartları biraz fazla alt tarafı 10 lira vereceksin bu kadar şart istenmemeli bence.
Steve Rogers dedi: 4 Gün ile karşılıyorsun . Şanslıymışsın. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz ama neyse çekiliş şartları biraz fazla alt tarafı 10 lira vereceksin bu kadar şart istenmemeli bence.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 7 Ekim 2020 #116 yungcarti dedi: Çıkmaz ama neyse çekiliş şartları biraz fazla alt tarafı 10 lira vereceksin bu kadar şart istenmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Bunu çekiliş sahibi belirler, isterse kimseye de vermez. İsterse de 2 sayfa şart koyar. Bence şartlar hiç ağır değil, aksine daha fazlası da eklenebilirdi. Mesela: Steam seviyesi minimum 10 seviye olanlar gibi gibi.
yungcarti dedi: Çıkmaz ama neyse çekiliş şartları biraz fazla alt tarafı 10 lira vereceksin bu kadar şart istenmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Bunu çekiliş sahibi belirler, isterse kimseye de vermez. İsterse de 2 sayfa şart koyar. Bence şartlar hiç ağır değil, aksine daha fazlası da eklenebilirdi. Mesela: Steam seviyesi minimum 10 seviye olanlar gibi gibi.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 7 Ekim 2020 #117 Steam Community :: Carl Johnson Welcome to my profile Pls comment before adding steamcommunity.com Katılıyorum.
Steam Community :: Carl Johnson Welcome to my profile Pls comment before adding steamcommunity.com Katılıyorum.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 7 Ekim 2020 #118 Steam Community :: BerxY We work in the dark to serve the light. steamcommunity.com Eğer son dakikaya kadar bir çözüm daha yapabilirsem katılıyorum. Yoksa canım sağ olsun.
Steam Community :: BerxY We work in the dark to serve the light. steamcommunity.com Eğer son dakikaya kadar bir çözüm daha yapabilirsem katılıyorum. Yoksa canım sağ olsun.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Ekim 2020 #119 Steve Rogers dedi: Steam seviyesi minimum 10 seviye olanlar gibi gibi. Genişletmek için tıkla... Çok iyi, bunu degerlendirecegim.
Steve Rogers dedi: Steam seviyesi minimum 10 seviye olanlar gibi gibi. Genişletmek için tıkla... Çok iyi, bunu degerlendirecegim.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 7 Ekim 2020 #120 Tortue dedi: Çok iyi, bunu degerlendirecegim. Genişletmek için tıkla... Yakında çekilişe tek kişi falan katılacak herhalde. Şaka yapıyorum.
Tortue dedi: Çok iyi, bunu degerlendirecegim. Genişletmek için tıkla... Yakında çekilişe tek kişi falan katılacak herhalde. Şaka yapıyorum.