[Çekiliş] Assetto Corsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Hocam okumuyor musunuz?" yazmışsın, ne yapalım 25 sayfayı da okuyalım mı artık. Çekiliş 18.00'da bitiyor demişsin, biz de ona göre yazdık. Bol şans katılan arkadaşlara.
İlk mesajı düzenleme yetkim yok. Bütün katılan kişilerin listesini atıp, 12.den sonra katılanlar geçersizdir yazdım. Açık değil mi? Gayet açık.

Yazmamış mıyım?

Son katılma tarihi geçmeden son katılma tarihini değiştirmişsiniz, konuyu okuyup katılmak için mesaj atan arkadaşlar da fark etmemiş dikkat ederseniz. Bu bizim topluca hata yaptığımızı mı gösterir yoksa konunun düzenlenmesini ve son katılım tarihinin değiştirilmesi gerektiğini raporlamayan sizin hatanızı mı gösterir? Okumuyor musunuz diyorsunuz bir de bana.

Katılıyorum mesajı atmaya devam eden arkadaşlar var. Sanırım topluca biz hatalıyız siz değil.

Bir oyun için bu kadar gereksiz mesaja ne gerek var? Neredeyse 170 kişiden fazla var. Tüm katılım listesini atıp 12.00'dan sonra katılım geçersizdir yazdım. O mesajdan sonra da 6 kişi katıldı ve bitti.

Katılıyorum.

Düzenleme: Mesajı gönderince, yeni gelen mesajları gördüm. Katılım bitmiş. Başka bir çekilişe artık.

Konuyu başka yere çekmeyin, ben sizin çekilişiniz için girmiyorum bu tantanaya. Çekilişe de katılmak istemiyorum. Yaptığınız hiç hoş değil, hatalı olan da sizsiniz. Onu konuşuyoruz. Okumuyor musunuz diyerek gereksiz mesajı atan da sizdiniz. Düzgün yönetemediğiniz ve kafanıza göre davrandığınız işler için insanları sorumlu tutmayın, bu şekilde konuşmaya hakkınız yok. Tahrik ediyorsunuz.

Maalesef işim çıktığı için çekiliş bitiş tarihini erkene almak durumunda kaldım. Öbür türlü yarına sarkacaktı. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Asıl talihlimiz: @Batu Z
Yedek talihlimiz: @Motionless IN White
@Batu Z Steam adresini rica ediyorum. Oyunu attığım zaman da lütfen kabul etme ekranını at.
@Batu Z hocam bekleniyorsunuz. 1-1.5 saat sonraya kadar gelmezseniz, yedek talihliye vereceğim. Bilginize.

Son düzenleme:
Uygundur bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…