[Çekiliş] Assetto Corsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Hocam okumuyor musunuz?" yazmışsın, ne yapalım 25 sayfayı da okuyalım mı artık. Çekiliş 18.00'da bitiyor demişsin, biz de ona göre yazdık. Bol şans katılan arkadaşlara.
İlk mesajı düzenleme yetkim yok. Bütün katılan kişilerin listesini atıp, 12.den sonra katılanlar geçersizdir yazdım. Açık değil mi? Gayet açık.

Yazmamış mıyım?

Son katılma tarihi geçmeden son katılma tarihini değiştirmişsiniz, konuyu okuyup katılmak için mesaj atan arkadaşlar da fark etmemiş dikkat ederseniz. Bu bizim topluca hata yaptığımızı mı gösterir yoksa konunun düzenlenmesini ve son katılım tarihinin değiştirilmesi gerektiğini raporlamayan sizin hatanızı mı gösterir? Okumuyor musunuz diyorsunuz bir de bana.

Katılıyorum mesajı atmaya devam eden arkadaşlar var. Sanırım topluca biz hatalıyız siz değil.

Son katılma tarihi geçmeden son katılma tarihini değiştirmişsiniz, konuyu okuyup katılmak için mesaj atan arkadaşlar da fark etmemiş dikkat ederseniz. Bu bizim topluca hata yaptığımızı mı gösterir yoksa konunun düzenlenmesini ve son katılım tarihinin değiştirilmesi gerektiğini raporlamayan sizin hatanızı mı gösterir? Okumuyor musunuz diyorsunuz bir de bana.
Bir oyun için bu kadar gereksiz mesaja ne gerek var? Neredeyse 170 kişiden fazla var. Tüm katılım listesini atıp 12.00'dan sonra katılım geçersizdir yazdım. O mesajdan sonra da 6 kişi katıldı ve bitti.

Katılıyorum. :)

Düzenleme: Mesajı gönderince, yeni gelen mesajları gördüm. Katılım bitmiş. Başka bir çekilişe artık.

Konuyu başka yere çekmeyin, ben sizin çekilişiniz için girmiyorum bu tantanaya. Çekilişe de katılmak istemiyorum. Yaptığınız hiç hoş değil, hatalı olan da sizsiniz. Onu konuşuyoruz. Okumuyor musunuz diyerek gereksiz mesajı atan da sizdiniz. Düzgün yönetemediğiniz ve kafanıza göre davrandığınız işler için insanları sorumlu tutmayın, bu şekilde konuşmaya hakkınız yok. Tahrik ediyorsunuz.

Maalesef işim çıktığı için çekiliş bitiş tarihini erkene almak durumunda kaldım. Öbür türlü yarına sarkacaktı. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Asıl talihlimiz: @Batu Z
Yedek talihlimiz: @Motionless IN White
@Batu Z Steam adresini rica ediyorum. Oyunu attığım zaman da lütfen kabul etme ekranını at. :)
@Batu Z hocam bekleniyorsunuz. 1-1.5 saat sonraya kadar gelmezseniz, yedek talihliye vereceğim. Bilginize.

Son düzenleme:
Kod:
giodblesos
megaton
Star Crazy
Jorji Costava
PustiKafa
wooxx
Motionless IN White
-ECHO-
[TECHNO]
Efe10
Apaçi Atcı
Roxy03
NAkeros
YiğitYVZ
Karamurselee
Efemm1905
Sadboii
Chloe Price
yemrem10
OnTheRoonKilled
yigido0990
Wohn Jick
Berkay058
Ban 1s Cming
Furkan1461
diyarbakir karpuzu
tasarimci
diyarbakir karpuzu
Juarex
Letho of Gulet
ondertho
Alikaplan801
Wake up Samurai
Tony Stark
ronkanta
Akira_MR
Blaziken
Blackfox07
Mechanic Man
ZANTE ARTZ
Alawar
cyberdarksky
Tremonster
takosyom
Mustafa Koçyiğit
MuChaTo
!Enes!
yesososo
Pollydrag
ronkanta
yibos_755
DaDsNN
Ludvig
DoblomŞekilŞerittenÇekil
Frik
Balkuruu
anil1632
Eti negro
ThePersica0
Made In Turkey
Blacksidemre
icyWex
bados123
Steve Rogers
dgsa
MScofield
SIR_INDO_SCARF
KuoNN
Uçabilen CJ
Turgineer
adanalihiyar
hile kodlayan hacker
Selim Clp
salih emre baran
LiTwX
Nopolion
delialioglu
bahadrop-top
Furkiipman
Mustafa Haytan
oguzkagan08
CCftc
dafry
Alpaslan64
Affansen
FilterKill
Marty Friedman
Enes3078
starplatinum
Pilot Bey24
Haruki Murakami
iso0o06
Kranovar
em1rrr
ErenZhr
edu
Lejax
Vulture
Sayın Cacık
yika38
AenysS
bir2bir3bir4
RX 560 Tİ
FISTIK SARMA
doctorhuhuha
FitzRoy
Obirmamut
Frknhrmnc
Skywalker 12
Recx and Flex
arasyuksel
Brexit
Berat Gümüşçü
Torqun
Bunyaminttnnkk
xTayfun
Bulut2024
Otackun
Reka3237
zahidbolat
Akif büyükdağ
Parti Şapkası
Ali Pınar
EmreeWj
BerxY
Yekta Barış KURU
KEfeaan
Quattr0
batuhan_n
Blaziken
hakisengonul
isimsiz21532
OVERLOKÇU
Animator Gas Mask
nevrloss TV
Umutakin10
Osman Tuç
OyunMenyağı
ercevikyiig
İntelStokFan
Friones
WoLeRm
Popyuuy
TT_Yavuz
utdmrT
YusufArda000
cArnufex
Axioya
Dragonlordturkiye
Mercenary V
Oğuzhan Cengiz
Yusuf koca
Quewer
NothingGood
P0WeR
Kralmelo
Guhaze
UlucKoreler
blaknkknc
exysnap
mnbb
[HEADING=3]MESs¹¹[/HEADING]
Listenin son hali böyle. Size de sormak istiyorum. Bugün 20.00'da açıklanması uygun mudur?
Uygundur bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı