Hocam hangi şarta uymuyorum? Son katılma tarihi bugün saat 6 değil mi?
Hangi şarta uymuyorum?Lütfen katılma mesajı atmayın. Geçersiz artık.
Liste attım. Çok geç oluyor ve katılımcı 150'yi aştığı için. 12.00'da son katılma bitti.Hocam hangi şarta uymuyorum? Son katılma tarihi bugün saat 6 değil mi?
Çekilişe son katılma tarihi 30.12.2020. 18.00.
Ah beListe attım. Çok geç oluyor ve katılımcı 150'yi aştığı için. 12.00'da son katılma bitti.
Liste attım. Çok geç oluyor ve katılımcı 150'yi aştığı için. 12.00'da son katılma bitti.
İlk sayfayı okudum ve katıldığımı belirtmek istedim, kızgın atmanızın ve okumuyor musunuz demenin ne anlamı var merak ediyorum. Herkese bol şans, beni lütfen listeye almayın. Çekilişin son katılma tarihi geçmeden böyle bir şey yapmanız hoş değil.
Yazmamış mıyım?Son liste budur. Çekiliş 20.00'da açıklanacaktır. Bu mesajdan sonra atılan mesajlar geçersizdir!Kod:giodblesos megaton Star Crazy Jorji Costava PustiKafa wooxx Motionless IN White -ECHO- [TECHNO] Efe10 Apaçi Atcı Roxy03 NAkeros YiğitYVZ Karamurselee Efemm1905 Sadboii Chloe Price yemrem10 OnTheRoonKilled yigido0990 Wohn Jick Berkay058 Ban 1s Cming Furkan1461 diyarbakir karpuzu tasarimci diyarbakir karpuzu Juarex Letho of Gulet ondertho Alikaplan801 Wake up Samurai Tony Stark ronkanta Akira_MR Blaziken Blackfox07 Mechanic Man ZANTE ARTZ Alawar cyberdarksky Tremonster takosyom Mustafa Koçyiğit MuChaTo !Enes! yesososo Pollydrag ronkanta yibos_755 DaDsNN Ludvig DoblomŞekilŞerittenÇekil Frik Balkuruu anil1632 Eti negro ThePersica0 Made In Turkey Blacksidemre icyWex bados123 Steve Rogers dgsa MScofield SIR_INDO_SCARF KuoNN Uçabilen CJ Turgineer adanalihiyar hile kodlayan hacker Selim Clp salih emre baran LiTwX Nopolion delialioglu bahadrop-top Furkiipman Mustafa Haytan oguzkagan08 CCftc dafry Alpaslan64 Affansen FilterKill Marty Friedman Enes3078 starplatinum Pilot Bey24 Haruki Murakami iso0o06 Kranovar em1rrr ErenZhr edu Lejax Vulture Sayın Cacık yika38 AenysS bir2bir3bir4 RX 560 Tİ FISTIK SARMA doctorhuhuha FitzRoy Obirmamut Frknhrmnc Skywalker 12 Recx and Flex arasyuksel Brexit Berat Gümüşçü Torqun Bunyaminttnnkk xTayfun Bulut2024 Otackun Reka3237 zahidbolat Akif büyükdağ Parti Şapkası Ali Pınar EmreeWj BerxY Yekta Barış KURU KEfeaan Quattr0 batuhan_n Blaziken hakisengonul isimsiz21532 OVERLOKÇU Animator Gas Mask nevrloss TV Umutakin10 Osman Tuç OyunMenyağı ercevikyiig İntelStokFan Friones WoLeRm Popyuuy TT_Yavuz utdmrT YusufArda000 cArnufex Axioya Dragonlordturkiye Mercenary V Oğuzhan Cengiz Yusuf koca Quewer NothingGood P0WeR Kralmelo Guhaze UlucKoreler blaknkknc exysnap mnbb MESs¹¹ Unnbeaten shaw4543
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.