Çekiliş saçmalığı

Neden ücretsiz güzel hikayeli bir oyun oynama şansım varken katılmayayım?

100 lira 200 lira cebimde kalmış olur ve üstüne güzel bir oyun keyfi.
Her şeye tamam da, insan üşenmez mi?
300 yorum gelmiş mesela tek tek isimleri yazacak, çekilişi başlatacak vs. dağıttığı şeyler de 2 lira
Direkt Erzurum çekilişinden biraz trigger olmuş gibisiniz.

Forumda yapılan yılbaşı çekilişlerinin hiçbirine katılamadım ya o beni üzüyor.

Bence çekilişlere fiyat sınırı gelmeli Erzurum vb örnekler için. Benim anlamadığım nokta adam çekilişi herhangi bir video kaydıyla yapmıyor kanıt için, gerçekten doğru kişiye verildiği nasıl anlaşılıyor, başka bir hesaptan katıldım yazıp kazanan olarak açıklayabilir.

Bunu neden bu kadar kafanıza taktınız hala anlamış değilim. Sadece Erzurum değil God of War gibi oyunlarında çekilişi yapıldı. Evet Erzurum çekilişi çok saçma hatta ben o çekilişe alaycı bir şekilde katıldım fakat diğer oyunların çekilişi bence gayet yerinde ve makul. Bazı kardeşlerimiz bir oyuna 150 TL veremiyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle çoğu kişi fiyat fark etmeksizin giriyor. Ben de şartları karşıladıklarıma giriyorum belki çıkar diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede beleş oraya yerleş. 1 kuruşluk oyun bile olsa ilgimi çeken bir şey ise çekilişine katılırım.

Yani yerde 1 lira bulsan oyunu alırsan, sırf çekiliş yapılsın diye veriliyorlar herhalde, hadi 10 TL, 5 TL olsa anlarım da 1 lira oyun, diğerlerine pek bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…