Çekiliş saçmalığı

Neden ücretsiz güzel hikayeli bir oyun oynama şansım varken katılmayayım?

100 lira 200 lira cebimde kalmış olur ve üstüne güzel bir oyun keyfi.
Her şeye tamam da, insan üşenmez mi?
300 yorum gelmiş mesela tek tek isimleri yazacak, çekilişi başlatacak vs. dağıttığı şeyler de 2 lira 😂
Direkt Erzurum çekilişinden biraz trigger olmuş gibisiniz.

Bence çekilişlere fiyat sınırı gelmeli Erzurum vb örnekler için. Benim anlamadığım nokta adam çekilişi herhangi bir video kaydıyla yapmıyor kanıt için, gerçekten doğru kişiye verildiği nasıl anlaşılıyor, başka bir hesaptan katıldım yazıp kazanan olarak açıklayabilir.

2 yıldır forumu kullanıyorum, dürüst olacağım sadece yardıma ihtiyacım olduğu zaman foruma giriyorum.
Her neyse ne zaman girsem "1 tane X oyunu çekilişi"
"Şartlar: 100 mesaj, yok şu yok bu.
3 gün sonra açıklanacak"
Abi yapmayın gözünüzü seveyim. Az önce bir tanesine denk geldim 2 tane Erzurum oyunu çekilişi yapıyor.
Oyunun tanesi 1.05 TL, bir de yazmış altına "bu son olacak." onlarca, yüzlerce de katılıyorum diye mesaj gelmiş.
Gerçekten çok üzüldüm bu duruma, ekonomi belki kötü doğru. Ama bu ve buna benzer yapılan çekilişler insanlarla dalga geçip duygularıyla oynamaktan başka bir şey değil.

Küçük yaşta kardeşlerimiz genellikle katılıyor olsaki. Bir yorumda gördüm: "önceki Erzurum oyunu bana çıkmadı umarım bu sefer kazanırım :(" yazmış.
Bu Erzurum oyunu ile ilgili değil, genel çekilişlerle ilgili düşüncem. Saygılar arkadaşlar.

Bunu neden bu kadar kafanıza taktınız hala anlamış değilim. Sadece Erzurum değil God of War gibi oyunlarında çekilişi yapıldı. Evet Erzurum çekilişi çok saçma hatta ben o çekilişe alaycı bir şekilde katıldım fakat diğer oyunların çekilişi bence gayet yerinde ve makul. Bazı kardeşlerimiz bir oyuna 150 TL veremiyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle çoğu kişi fiyat fark etmeksizin giriyor. Ben de şartları karşıladıklarıma giriyorum belki çıkar diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır forumu kullanıyorum, dürüst olacağım sadece yardıma ihtiyacım olduğu zaman foruma giriyorum.
Her neyse ne zaman girsem "1 tane X oyunu çekilişi"
"Şartlar: 100 mesaj, yok şu yok bu.
3 gün sonra açıklanacak"
Abi yapmayın gözünüzü seveyim. Az önce bir tanesine denk geldim 2 tane Erzurum oyunu çekilişi yapıyor.
Oyunun tanesi 1.05 TL, bir de yazmış altına "bu son olacak." onlarca, yüzlerce de katılıyorum diye mesaj gelmiş.
Gerçekten çok üzüldüm bu duruma, ekonomi belki kötü doğru. Ama bu ve buna benzer yapılan çekilişler insanlarla dalga geçip duygularıyla oynamaktan başka bir şey değil.

Küçük yaşta kardeşlerimiz genellikle katılıyor olsaki. Bir yorumda gördüm: "önceki Erzurum oyunu bana çıkmadı umarım bu sefer kazanırım :(" yazmış.
Bu Erzurum oyunu ile ilgili değil, genel çekilişlerle ilgili düşüncem. Saygılar arkadaşlar.
Nerede beleş oraya yerleş. 1 kuruşluk oyun bile olsa ilgimi çeken bir şey ise çekilişine katılırım.

:D
Ekran Resmi 2023-01-03 21.34.08.png

Yani yerde 1 lira bulsan oyunu alırsan, sırf çekiliş yapılsın diye veriliyorlar herhalde, hadi 10 TL, 5 TL olsa anlarım da 1 lira oyun, diğerlerine pek bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı