Katılıyorum.Selamlar, elimde fazladan bir tane Spotify Premium var. Onu birine vermek istiyorum. Sonucu 20.00'da açıklayacağım.
Not: Aile planı şeklinde verilecektir. Eğer güvenmeyecekseniz veya önceden aile planına katıldıysanız lütfen yazmayın. "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir.
Aile planı olarak atacağım için size bir adres de vereceğim ve onu gireceksiniz. Ancak korkanlar olabiliyor, veya bağlantı atacağım için virüs falan var sanıyorlar.Güven olayi derken anlamadım açıklama yapar misiniz?
Aile planı olarak atacağım için size bir adres de vereceğim ve onu gireceksiniz. Ancak korkanlar olabiliyor, veya bağlantı atacağım için virüs falan var sanıyorlar.
Katılıyorum hocam.Selamlar, elimde fazladan bir tane Spotify Premium var. Onu birine vermek istiyorum. Sonucu 20.00'da açıklayacağım.
Not: Aile planı şeklinde verilecektir. Eğer güvenmeyecekseniz veya önceden aile planına katıldıysanız lütfen yazmayın. "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.