Sildim isminizi hocam çok iyi kalpli birisiniz cidden Allah gönlünüze göre versin.Evet eminim.
Sildim isminizi hocam çok iyi kalpli birisiniz cidden Allah gönlünüze göre versin.Evet eminim.
Sizide sildim hocam cidden düşünceleriniz çok hoş.Hocam benim de o kadar ihtiyacım yok zaten Udemy hesabımda yok uğraştırırım sizi beni saymassanız iyi olur.
Kazanana hayırlı olsun.
Sildim isminizi hocam çok iyi kalpli birisiniz cidden Allah gönlünüze göre versin.
İki tarafta mutlu olsun diye öyle bir teklifte bulundum hocam, umarım başka yere çekmezler. Başka platformlarda satmayı denediniz mi, bence biraz daha bekleyip satabilirsiniz. Tabi yine de sizin kararınız.Düşünmeniz yeter hocam kime çıkarsa artık teşekkür ediyorum.
www.mustafamuratcoskun.com
Yok hocam zaten indirim bitmişti ondan.İki tarafta mutlu olsun diye öyle bir teklifte bulundum hocam, umarım başka yere çekmezler. Başka platformlarda satmayı denediniz mi, bence biraz daha bekleyip satabilirsiniz. Tabi yine de sizin kararınız.
Katıldım.(son 5 dkUdemy de kullanmadığım İngilizce kursları var bunları kullanmıyorum. Satamadım kitap alacaktım ama ben yine de ücretsiz vereceğim. Katıldım yazmanız yeterli saat gece 11:30'de açıklanacaktır.
1 adet kurs vereceğim istediğiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.