Çözüldü Çekirdek yalıtımı kapatılmalı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tolga Orçun

Decapat
Daha fazla  
FPS artışı olur mu bu ayarı kapatırsam ya da sıkıntı çıkar mı? Açıklamasında çünkü "saldırıların yüksek güvenlikli işlemlere kötü amaçlı kod eklemesini önler." yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kapatabilirsiniz ancak Faceit gibi bazı sistemler açık tutulmasını isteyebiliyor. Ben o yüzden mecburen açık tutuyorum. FPS düşüşü yapıyor, oyun oynuyorsanız kapatmanız daha iyi olur.
Kapatabilirsiniz ancak Faceit gibi bazı sistemler açık tutulmasını isteyebiliyor. Ben o yüzden mecburen açık tutuyorum. FPS düşüşü yapıyor, oyun oynuyorsanız kapatmanız daha iyi olur.

Çözüm
Güvenlik açısından sıkıntı olur mu virüs falan?

Kullandığın uygulamaya bağlı bazı oyunlar kapatılmasıni isterken bazıları açık tutmani istiyor fps kaybı yaratıyor ama genel sorun programların çalışmasını engelliyor. Win 11 ile sıkıntılı bir ayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…