Çekiş nasıl güçlendirilir?

Dampar

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. 193 92 kgyim, definasyondayim, presslerim gayet sağlam çekişlerim bana güçsüz geliyor. Özellikle lat pulldown, t bar row, seated cable row vs.

Latpulldownda 75x8 yapabiliyorum.
Seated cable de 50x7-8
T bar row 50X6.
Deatflift 150X1.

Özellikle t bar row ve seated cable row bana çok güçsüz geliyor. Definasyonda olmamda etkili ama bulkta dahi 60-65 basıyordum 100 kg iken bu pressleri nasıl arttırabilirim?

İyi dinlenmelisin zaten definasyondasın supplement kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanmıyorsun öneririm Bcaa gibi şeyler eğer ağırlık artıramıyorsan bir süre düşük ağırlık fazla tekrar yap günlük alman gereken protein miktarını al ve kalorini sabit tutmaya dikkat et birde kendine inanmalısın her spora giderken bugün dünden daha iyi olacak diyerek git.

İyi dinlenmelisin zaten definasyondasın supplement kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanmıyorsun öneririm BCAA gibi şeyler eğer ağırlık artıramıyorsan bir süre düşük ağırlık fazla tekrar yap günlük alman gereken protein miktarını al ve kalorini sabit tutmaya dikkat et bir de kendine inanmalısın her spora giderken bugün dünden daha iyi olacak diyerek git.

Hayır hocam supplement kullanmıyorum hocam inanç var da moralimi bozuyur 3 aylık 70 kg arkadaşım 45-50 basınca büyük ihtimalle kalori ile alakalı ağırlıklarımi 85 kg ye düşene kadar korusam iyi olacak peki hani hocam bir taktik başka hareketler falan guclendircek var mı öyle misal 60 ile 5x5 vs yapsam.

İyi dinlenmelisin zaten definasyondasın supplement kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanmıyorsun öneririm Bcaa gibi şeyler eğer ağırlık artıramıyorsan bir süre düşük ağırlık fazla tekrar yap günlük alman gereken protein miktarını al ve kalorini sabit tutmaya dikkat et birde kendine inanmalısın her spora giderken bugün dünden daha iyi olacak diyerek git.
BCAA protein ihtiyacı tamamlanabiliyorsa kas gelişimine herhangi bir katkı sağlamıyor.

Düşük ağırlık yüksek tekrar ise yüksek ağırlık düşük tekrardan daha çok bitkinlik oluşturuyor. Definasyonda toparlanma zaten biraz daha zorken bitkinliği arttırmak pek mantıklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı