El ve parmak nasıl güçlendirilir?

Eller ve bilekler spor hareketlerinin hepsine çalışır. Barfiks özellikle elleri çok güçlendirir şınav dips hepsinde eller bilekler çalışır. Buna ek olarak ağırlıklarla yapılan bilek egzersizleri var bizim kaba tabirle dambıl arkadan kıvırma mesela veya reverse curl falan.

Birden fazla yöntem var, Sizin için önereceğim yöntem boks sporuna başlamanız, ellerin yanı sıra vücudunuzuda geliştirmiş olursunuz

Eller ve bilekler spor hareketlerinin hepsine çalışır. Barfiks özellikle elleri çok güçlendirir şınav dips hepsinde eller bilekler çalışır. Buna ek olarak ağırlıklarla yapılan bilek egzersizleri var bizim kaba tabirle dambıl arkadan kıvırma mesela veya reverse curl falan.

Hocam barfiksi nerelerde yapabilirim çevredeki parklar bebeler için olduğundan asılacak yer yok ayaklarımı da kaldirsam boyum yzuunden yine de zor oluyor.

Hocam barfiksi nerelerde yapabilirim çevredeki parklar bebeler için olduğundan asılacak yer yok ayaklarımı da kaldirsam boyum yzuunden yine de zor oluyor.
Dostum barfiks için evine bir barfiks çubuğu alabilirsin ama en iyisi parklardaki olanlar yani bebeyi çoluğu çocuğu boşver veya daha sakin bir parka gidebilirsn

Dostum barfiks için evine bir barfiks çubuğu alabilirsin ama en iyisi parklardaki olanlar yani bebeyi çoluğu çocuğu boş ver veya daha sakin bir parka gidebilirsn.

Buradaki belediyenin malligi parklar 6-13 yaş aralığı neredeyse. Yani ayaklarımi dizime kadar çekiyorum asılacağım diye. Yoksa çocukların zararı yok bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı