Çektiğim Birkaç Fotoğraf

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Baktım herkes paylaşıyor, ben de benimkileri atayım dedim. Çok fırsatım olmadı bu yıl sınav dolayısıyla pek bir şey yok o yüzden. (Çok bir iddiam da yok zaten, gömmeyin aman. :D )
Okan Demir Baykal

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel kamera ile çekildikleri belli. Güzel fotoğraflar cidden. Benim çektiğim en güzel fotoğraf da budur herhalde.
20170612_164855-3984x2241.jpg

LG G5 ile bu kadar oluyor. :D

Linkteki resimlerin hepsini siz mi çektiniz? Mükemmel görünüyorlar.

Çiçekleri üstten değil de, eğilip çekmen daha güzel sonuç doğuracaktır. Sonuçta zaten sürekli üstten görüyoruz, önemli olan farklı bir perspektif yakalamak.

Ayrıca fotoğrafı çektiğinde "ben bu fotoğrafta xxx'i çektim" diyebilmelisin. Nasıl yani? Mesela Street diye adlandırdığın fotoğraflarda anlatılmak istenen pek bir şey yok gibi duruyor. Sadece makinenin sunduğu alan derinliği hoş bir görünüm katmış.

Bunun haricinde diğer fotoğrafların güzel. Kedi gözüne bayıldım. İkinci paragrafta anlatmak istediğim bir önceki cümlemde saklı :)

Photoshop'ta da kendini geliştirmeye bak.

Güzel fotoğraflar. Hele 18-55 ile çekildiğini görünce daha da başarılı. :)

Sizin Canon EOS 750D neden Canon EOS Rebel T6i diye geçiyor acaba. Ben de 750D kullanıyorum. Dedim herhalde bir üst modeli falan, ama internette baktığımda ismi dışında herşeyi aynı. Yurtdışından mı aldınız?

Güzel fotoğraflar. Hele 18-55 ile çekildiğini görünce daha da başarılı. :)

Sizin Canon EOS 750D neden Canon EOS Rebel T6i diye geçiyor acaba. Ben de 750D kullanıyorum. Dedim herhalde bir üst modeli falan, ama internette baktığımda ismi dışında herşeyi aynı. Yurtdışından mı aldınız?
Canon, bu farklı isim uygulamasını Amerika'da kullanıyor. Tüm modellerinin farklı bir adı daha var. Mesela 700D = Rebel T5i

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı