Celereon N3050 laptopa Windows 7 kurmak

KimBuCocuk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde Intel Celeron N3050 laptop var 2 GB düşük özellikte bir laptop. Windows 7 kurdum hızlı çalıştı tam güzel derken USB, klavye ve internetin çalışmadığını gördüm ve düzeltemedim. Son çare bilgisayarcıya götürdüm "Bunun driverlarını yükler misiniz?" Dedim, ertesi gün gittiğimde "olmuyor destek kalktı, yüklenmiyor" diyerek bana Windows 10 kurulu şekilde verdiler. Bu durumdan hiç memnun değilim hiçbir şekilde kurulmuyor mu Windows 7? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop'un modeli ne?
Laptopun kendi sitesinde driverları olur.
Model ASUS Aspire ES 15 birde yanda ES1-531-C3A5 yazıyor.
Saçmalık. Ya çok yeteneksiz ya da uğraşmak istemedi. Bu linkten indirin ve kurun. Güncellemeleri kapatın. Sormak istediğiniz yer olursa etiketleyin tekrardan yardımcı olurum. Driverlar yüklü olarak gelecek bu w7'de.

Ben win 7 iso indirdim zamundadan ama işte kurdumda görmedi driverları usb portları falan görmediği için internete de girmediği için pc bir kurulum yapamadım yoksa bir şekilde hallederdim. Sizin verdiğiniz linkteki win7 yi kuracağım inşallah bir problem olmaz.
Windows Update aracılığıyla yükle.
İnternet yani network driverlarınıda görmedği için internetede bağlanmadı abeküs gibi kaldı bilgisayar internetsiz, Usb siz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı