Celeron 1000M sisteme ekran kaydedici önerisi

TheSonofPoseidon

Centipat
Daha fazla  
Intel Celeron CPU 1000M 1.80ghzıntel HD Graphics 5161 toplam kullanılabilir grafik belleği 1792 MB ayrılmış video belleği 32 MB. 8 GB RAM. Windows 10 64 Bit. Arkadaşlar OBS de kayıt alıyorum ama farklı programlar denemek istiyorum Bandicam denemiştim sevmedim. Şu an debutvideocapture indireceğim ayar onerebilirsiniz. Çok fazla sistem yormayan bir program onerirseniz sevinirim.

Oynadığım oyunlar: Counster Strike: Source, Cuphead. Payday, Payday: The Heist, stick fight the Game, Borderlands 2, Portal 2

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Celeron CPU 1000M 1.80ghzıntel HD Graphics 5161 toplam kullanılabilir grafik belleği 1792 MB ayrılmış video belleği 32 MB. 8 GB RAM. Windows 10 64 Bit. Arkadaşlar OBS de kayıt alıyorum ama farklı programlar denemek istiyorum Bandicam denemiştim sevmedim. Şu an debutvideocapture indireceğim ayar onerebilirsiniz. Çok fazla sistem yormayan bir program onerirseniz sevinirim.

Oynadığım oyunlar: Counster Strike: Source, Cuphead. Payday, Payday: The heist, stick fight the Game, Borderlands 2, Portal 2

Telefon kamerası (!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı