Celeron 1005M işletim sistemi önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İhracat departmanı
Sizce Windows 7 mi Windows 10'mu daha performanslı olur? İşlemci Celeron 1005M, 6 GB RAM ve HDD bulunmakta. Windows 10 yüklersem elimden geldiğince RAM sömüren arka plan uygulamalarını devre dışı bırakacağım.

Windows 8.1 sizin için en iyi işletim sistemidir diyebilirim hocam. Ben de yakın bir sisteme sahibim Windows 7 kullanıyorum fakat en kısa zamanda Windows 8 sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Çünkü Windows 7'nin desteği bitti artık.

Windows 8.1 kullanıyordum hali hazırda fakat hem arayüz olarak sevmiyorum hem de PC yavaş çalışıyor özellikle HDD.

Windows 8.1 kullanıyordum hali hazırda fakat hem arayüz olarak sevmiyorum hem de PC yavaş çalışıyor özellikle HDD.
O zaman yapılacak birşey yok hocam, Windows 7 sürümüne geçebilirsiniz fakat dediğim gibi desteği bittiği için artık tercih edilmiyor. Windows 10 hem sisteminiz açısından hem HDD'niz olduğu için tercih etmem.

HDD varsa Win 10 tavsiye etmem yavaşlıktan çıldırırsınız.

W8.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…