Celeron 1005M işletim sistemi önerisi

Windows 8.1 sizin için en iyi işletim sistemidir diyebilirim hocam. Ben de yakın bir sisteme sahibim Windows 7 kullanıyorum fakat en kısa zamanda Windows 8 sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Çünkü Windows 7'nin desteği bitti artık.

Windows 8.1 sizin için en iyi işletim sistemidir diyebilirim hocam. Ben de yakın bir sisteme sahibim Windows 7 kullanıyorum fakat en kısa zamanda Windows 8 sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Çünkü Windows 7'nin desteği bitti artık.
Windows 8.1 kullanıyordum hali hazırda fakat hem arayüz olarak sevmiyorum hem de PC yavaş çalışıyor özellikle HDD.

Windows 8.1 kullanıyordum hali hazırda fakat hem arayüz olarak sevmiyorum hem de PC yavaş çalışıyor özellikle HDD.
O zaman yapılacak birşey yok hocam, Windows 7 sürümüne geçebilirsiniz fakat dediğim gibi desteği bittiği için artık tercih edilmiyor. Windows 10 hem sisteminiz açısından hem HDD'niz olduğu için tercih etmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı