Celeron 2950M laptopa oyun önerisi

AhmetBerkayy

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2021
Mesajlar
284
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
RAM
3,8 GB DDR3
Ekran kartı
İntel HD Graphics 4600 VRAM 513 MB
İşlemci
İntel Celeron 2950M 2.00GHz
Başlıkta göründüğü üzere sistemime uygun oyunlar arıyorum. Her türden oyun önerilerine açığım, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemde hiçbir oyun oynayamazsınız. Ancak 2 boyutlu, ya da Gta vice city gibi oyunları oynayabilirsiniz.
 
Eski oyunlardan oyunlar deneyebilirsiniz. Günümüz oyunlarının atalarını deneyin. GTA V yerine GTA Vice City. Dark Souls yerine Blade of Darkness. Olabildiğince eskiye gidip oyunları deneyebilirsiniz. DirectPlay gerektiren tüm oyunları kaldıracaktır.
 
Eski oyunlardan oyunlar deneyebilirsiniz. Günümüz oyunlarının atalarını deneyin. GTA V yerine GTA Vice City. Dark Souls yerine Blade of darkness. Olabildiğince eskiye gidip oyunları deneyebilirsiniz. DirectPlay gerektiren tüm oyunları kaldıracaktır.

DirectPlay nedir acaba tam olarak teşekkürler.
 
DirectPlay nedir acaba tam olarak teşekkürler.

Windows 10 ve Windows 11 gibi işletim sistemleri birçok eski oyunu direkt olarak oynatamıyor. Çok eski olan voodoo oyun kütüphaneleri ve fizik kütüphaneleri direkt olarak bu işletim sistemlerinde oynanmıyor. DirectPlay aracılığı ile oyunu oynatıyor. Eski oyunları ilk açışınızda bunu yüklemeye çalışacaktır zaten. Windows uyarısı verir ve yükleye basıp yüklersiniz. Temel kullanım amacı P-to-P olan uygulamalar için iletişim protokolü olarak geçiyor fakat içinde fizik kütüphanesi nesnelerini de oynatacak öğeler bulunuyor. Eski oyunları oynatmak için gerekli olan bir Windows eklentisi gibi düşünebilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı