Celeron CPU 2950M bilgisayar için oyun tavsiyesi

AhmetBerkayy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Euro Truck Simulator 2 gibi oyun arıyorum açık dünyalı fazla araba, tır modu vs. bulunan oyunlar arıyorum Need for Speed gibi bir şey değil hangi oyunları indirebilirim veya siz hangi oyunları önerebilirsiniz? (Her türlü oyun olur)
Sistemim bu şekilde.

Windows 10.

İşlemci: Intel Celeron 2950M 2.00GHz, 2000MHz 2 çekirdek 2 mantıksal işlemci.
RAM: 4.00GB (1.19'u kullanılabilir yazıyor)
Ekran kartı: Intel HD Graphics family.
VRAM 112MB.

Sistemim epey kötü yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Euro Truck Simulator 2 gibi oyun arıyorum açık dünyalı fazla araba, tır modu vs. bulunan oyunlar arıyorum Need for Speed gibi bir şey değil hangi oyunları indirebilirim veya siz hangi oyunları önerebilirsiniz? (Her türlü oyun olur)
Sistemim bu şekilde.

Windows 10.

İşlemci: Intel Celeron 2950M 2.00GHz, 2000MHz 2 çekirdek 2 mantıksal işlemci.
RAM: 4.00GB (1.19'u kullanılabilir yazıyor)
Ekran kartı: Intel HD Graphics family.
VRAM 112MB.

Sistemim epey kötü yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Sisteme linux mint kur. Counter Strike source oyna. (windowsta 30 fps alirken linuxta 50-60 fps alirsin.

Sisteme Linux Mint kur. Counter-Strike Source oyna. (Windows'ta 30 FPS alirken Linux'ta 50-60 FPS alirsin.

Hocam Counter-Strike, Valorant gibi oyunlara yeteneğim ve ilgim yok ayrıca masaüstü değilim laptop kullanıyorum araba sürme oyunu arıyorum Online offline fark etmez ETS 2 gibi bir şey. Veya açık dünya oyunları da olabiilr.

Hocam Counter-Strike, Valorant gibi oyunlara yeteneğim ve ilgim yok ayrıca masaüstü değilim laptop kullanıyorum araba sürme oyunu arıyorum Online offline fark etmez ETS 2 gibi bir şey. Veya açık dünya oyunları da olabiilr.
Hop dayii. Counter Strike Source`a laf edemezsin. Valorant ile CSS`i yan yana katiyetle getiremezsin. Hele o sistemle acik dunya oyunu maalesef hayal gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı