Burada da çipset yazmıyor, çipsetinizin hangi çipset olduğunu bulursanız iyi olur. Çünkü yukarıdaki mesajda attığım gibi sorun yaşayabilirsiniz.
Hocam burada var mı?
Burada da çipset yazmıyor, çipsetinizin hangi çipset olduğunu bulursanız iyi olur. Çünkü yukarıdaki mesajda attığım gibi sorun yaşayabilirsiniz.
Hocam burada var mı?
SSD yükseltmesi ve ram yapıcam fakat işlemciyi yükseltme imkanım varsa denemek istiyorum yoksa SSD ram ile idare de ederimBenim eski PCmin işlemcisi ile aynı bence en mantıklısı SSD ve RAM yükseltmesi.
Buldum hocam tam olarak şurada.
sorunsuz işlemci yükseltebilme imkanım var mı? fark etmez i5 i3 i7 yeterki yapabilme imkanım var mıdır hocam?Buldum hocam tam olarak şurada.
Eki Görüntüle 1251513
Bu konudaki arkadaşlar aynı çipset, yani i5 3210M gibi işlemciler sorun çıkarabilir.
Celeron 1000m işlemciyi yükseltmek
Arkadaşlar Acer E1-531 model bir laptobum var. Daha önce Celeron 1000M yerine i3-3120m bir işlemci takmıştım. Bu işlemcinin maksimum desteklediği sıcaklık 90 derece olduğu için oyunlarda yarım saat oynama sonrası kapanıyordu ve bende idarelik Celeron işlemci taktım. Şimdi sorum şu Celeron 1000M...www.technopat.net
Speecy adlı program üzerinden çektim gayet güzel bir program, fakat şöyle bir sorum var "pentium 2020m" alıp takmak şu anki takılı olan işlemciden daha iyi olur mu gta 4 oynama ihtimalim oluşmasada olrBu konundaki arkadaş çipset desteği olmadığı için bu sorun olduğunu söylemiş. Yani sorunsuz yükseltebilirsiniz diyemem.
Birde o ekran fotoğrafını hangi programdan çektiniz?Celeron 1000m işlemciyi yükseltmek
Arkadaşlar Acer E1-531 model bir laptobum var. Daha önce Celeron 1000M yerine i3-3120m bir işlemci takmıştım. Bu işlemcinin maksimum desteklediği sıcaklık 90 derece olduğu için oyunlarda yarım saat oynama sonrası kapanıyordu ve bende idarelik Celeron işlemci taktım. Şimdi sorum şu Celeron 1000M...www.technopat.net
işte ekran kartı yok malesefÇok da fark olacağını sanmam. Ekran kartınız nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.