Celeron G5920 Valorant açar mı?

Sebebini de söylerseniz babamı o şekilde ikna edeyim bak başkaları da güvenmiyor diye.

Hocam bu tarz yerlerden sistem alınmaz kazık yemek istemiyorsanız eğer. Paranızı alın kartınıza köyün gidin gizlice alın böyle bir sistem almayın sizin bütçeniz nedir ona göre sistem önerebilirim?

Hocam bu tarz yerlerden sistem alınmaz kazık yemek istemiyorsanız eğer. Paranızı alın kartınıza köyün gidin gizlice alın böyle bir sistem almayın sizin bütçeniz nedir ona göre sistem önerebilirim?
3000 lira bütçem var üstüne birazcık çıkabilirim ama fazla değil malum daha yaşım çok büyük değil kendi gelirim yok birikimimle alacağım çünkü

3000 lira bütçem var üstüne birazcık çıkabilirim ama fazla değil malum daha yaşım çok büyük değil kendi gelirim yok birikimimle alacağım çünkü.

Sana bir tavsiye 240GB SSD yerine. Münkün ise 500GB SSD al. Ben 240GB'ın bana yeteceğini sandım. Ama yetmiyor. .

Bütün parçalar 2252TL yapıyor hocam işlemci olarak 2.ele bakarsanız çok daha iyi işler çıkar sıfır derseniz bunlara bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…