İtopya'ya bakın. Orda güzel hazır sistemler var.öneriniz varsa verir misiniz bir üstte verdiğim cevabı da takip ederek
İtopya'ya bakın. Orda güzel hazır sistemler var.öneriniz varsa verir misiniz bir üstte verdiğim cevabı da takip ederek
Oksid Bilişim Teknoloji burdan başka yerden almam "yasak" gibi bir şey güvenmiyor babam başka sitelere. para tamamen benim ben biriktirdim ama öyle işteİtopya'ya bakın. Orda güzel hazır sistemler var.
Bence asıl bu siteye güvenmemeniz gerekiyor ama siz bilirsiniz.Oksid Bilişim Teknoloji burdan başka yerden almam "yasak" gibi bir şey güvenmiyor babam başka sitelere. para tamamen benim ben biriktirdim ama öyle işte
sebebini de söylerseniz babamı o şekilde ikna edeyimBence asıl bu siteye güvenmemeniz gerekiyor ama siz bilirsiniz.
Sebebini de söylerseniz babamı o şekilde ikna edeyimbak başkaları da güvenmiyor diye.
3000 lira bütçem var üstüne birazcık çıkabilirim ama fazla değil malum daha yaşım çok büyük değil kendi gelirim yok birikimimle alacağım çünküHocam bu tarz yerlerden sistem alınmaz kazık yemek istemiyorsanız eğer. Paranızı alın kartınıza köyün gidin gizlice alın böyle bir sistem almayın sizin bütçeniz nedir ona göre sistem önerebilirim?
3000 lira bütçem var üstüne birazcık çıkabilirim ama fazla değil malum daha yaşım çok büyük değil kendi gelirim yok birikimimle alacağım çünkü.
3000 liraya sistemi topladım da 500 GB SSD kaldı abiSana bir tavsiye 240GB SSD yerine. Münkün ise 500GB SSD al. Ben 240GB'ın bana yeteceğini sandım. Ama yetmiyor..
Bence ryzen işlemci al. A serisi AMD işlemciler senin işini görmez bence.3000 liraya sistemi topladım da 500 GB SSD kaldı abiTamam göz önünde bulundururum. Ayrıca İtopya'da şunu gördüm işimi görür mü?
3000 liraya sistemi topladım da 500 GB SSD kaldı abiTamam göz önünde bulundururum. Ayrıca İtopya'da şunu gördüm işimi görür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.