Bütçeniz nedir?
Arkadaşlar merhaba,
Intel Celeron N4020 işlemci uzaktan eğitim, internet, Office vs. için yeterli midir?
Fiyatı bana makul geldi.
Ayrıca ben tarayıcıyı falan yoğun kullanırım, yani en az 10 sekme açık olması lazım. Notebook modelini aşağıya bırakıyorum.
Cihazın ekranının Full HD olması iyi bir özellik. 14 inç olması sorun değil çoğunlukla monitör ile kullanacağım.
Ek soru; MB Warband 1080P en düşük ayarlarda oynatır mısadece bu oyunu açması yeterli.
Günlük işler için ideal ancakpek oyun kaldırmaz onun yerine yeni nesil AMD işlemcilere veya temiz bir 2. el almanı tavsiye ederim.
Adam 3200TL'lik laptop atmış siz 4400TL'lik laptop atıyorsunuz neden acaba?Acer Swift 3 o paraya inmişken neden kızgın atıyorsun?
Varsa önerin at.
Hdd'mi kullanıyordunuz?
Aslında hazırda 2-3 bin birikmiş var ama taksit yapmayı düşünüyorum. Max 4 bin verebilirim sanırım. Yoksa beklerim yani fiyatlar değişmezse.Bütçeniz nedir?
Adam 3200TL'lik laptop atmış siz 4400TL'lik laptop atıyorsunuz neden acaba?
Aslında hazırda 2-3 bin birikmiş var ama taksit yapmayı düşünüyorum. Max 4 bin verebilirim sanırım. Yoksa beklerim yani fiyatlar değişmezse.
Bence o laptoplara o kadar para vermek yerine iPad 8. Nesil alın. Daha uzun ömürlü ve kaliteli olur.Aslında hazırda 2-3 bin birikmiş var ama taksit yapmayı düşünüyorum. Max 4 bin verebilirim sanırım. Yoksa beklerim yani fiyatlar değişmezse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.