Celeron laptop için Windows 7 ISO dosyası

Eray 06

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, laptopum Celeron işlemci olduğu için Windows 7 Ultimate 64X ISO arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

(Lütfen Windows 8'e geç veya Windows 10'a geç demeyin.)

Linux dağıtımlarına bakabilirsiniz.

ISO dosyası içinse:

Yanlış bilgi
Selamlar, laptopum Celeron işlemci olduğu için Windows 7 Ultimate 64X ISO arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

(Lütfen Windows 8'e geç veya Windows 10'a geç demeyin.)

Kardeşim Celeron işlemciye niye Windows 7 kuruyorsun o anca XP kaldırır.

Kardeşim Celeron işlemciye niye Windows 7 kuruyorsun o anca XP kaldırır.

Kardeşim neden burada bilgin olmadan konuşuyorsun böyle kişileri foruma almamaları lazım da neyse bir kere benim Samsung Celeron laptop var Win 8.1 çok ta iyi performansı oyunlarda azıcık kasıyor ağır oyunları kaldırmasada ETS 2'de azıcık kasıyordu bulda bilgin olmadan yazma.

Kardeşim neden burada bilgin olmadan konuşuyorsun böyle kişileri foruma almamaları lazım da neyse bir kere benim Samsung Celeron laptop var Win 8.1 çok ta iyi performansı oyunlarda azıcık kasıyor ağır oyunları kaldırmasada ETS 2'de azıcık kasıyordu bulda bilgin olmadan yazma.

Windows 8.1'de kullanıyorsun? Kaç çekirdek 1 mi 2 mi?
Windows 7 all in on ISO dosyası Win7 all in on (bu ISO dosyasında Windows 7 işletim sisteminin bütün sürümlerini içeriyor 32X ve 64X mimarilerle beraber(internetten bakarak 2 ISO dosyasını birleştirerek yaptım)

En sağlıklı Windows 7'yi resmi Microsoft'un sitesinden indirirseniz kurarsınız. Diğer linklerdeki Windows 7'lerin içindekileri düşünmek bile istemiyorum.
Teşekkürler kardeşim iyi günler dilerim.

En sağlıklı Windows 7'yi resmi Microsoft'un sitesinden indirirseniz kurarsınız. Diğer linklerdeki Windows 7'lerin içindekileri düşünmek bile istemiyorum.
Yalnız bir sorun var ISO yu indirmem için ürün anahtarı istiyor ürün anahtarım yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı