Celeron N2840 2.16GHz 8 GB RAM 30GB eMMC için Linux dağıtımı önerisi

@xmatugfg ks oyun oynayamayacağı için sadece web tarayıcısı kullanabilecek. Musl bu konuda onu hafifletmiş olacak. Ekstradan uygulama kurup kullanacaksa Q4OS'i özellikle önermiştim bunun için.

@kanty yazmıştım aslında.

Ghost Spectre var ekstradan ancak önce tiny 10 kuruo deneyin. Ghost Spectre adı çok duyulmuş diye yazdım, yoksa benim hoşuma giden bir sistem değil.
Millet atlasos diye bişeyi baya önermişm tiny e bi bakayım sonra bunları deniyeyim. Sence Linux'takiler kadar cpu yu rahatlatır mı?

Roblox Player için Sober, Roblox Studio için Vinegar kullanılıyor. Wayland'e ihtiyaç duymuyor. Linux Mint Debian Edition bu bilgisayar için fena değil. Aslında zamanın varsa archinstall ile Arch Linux kurmanı öneririm. Kullanıcı dostu değil biliyorum fakat Roblox'u bu bilgisayarın kaldırcağından emin değilim. Şu videodan örnek alabilirsiniz. GNOME yerine LXQt kurmanızı öneririm.

Roblox Player için Sober, Roblox Studio için Vinegar kullanılıyor. Wayland'e ihtiyaç duymuyor. Linux Mint Debian Edition bu bilgisayar için fena değil. Aslında zamanın varsa archinstall ile Arch Linux kurmanı öneririm. Kullanıcı dostu değil biliyorum fakat Roblox'u bu bilgisayarın kaldırcağından emin değilim. Şu videodan örnek alabilirsiniz. GNOME yerine LXQt kurmanızı öneririm.
Şuan ReviOS deniyorum memnun etmezse sana yazayım hocam

Hocam Windows 10 da özellştirilmiş OS'lar varmış bir bilgin var mı?

Ben ggOS kullandım daha önce benzer güçte bir sistemde yine de basit webde gezinme vb. işlemleri eh işte şeklinde gerçekleştiriyordu. Roblox deneyimimde oldu ancak çoğu oyunda 18-20 FPS'lerde geziyordu. Sadece Roblox oynarım ve internette gezerim diyorsanız Windows 7 Basic vb. kullanabilirsiniz sanırım ancak saf performans olsun kullanabildiğimi kullanayım derseniz Linux'tan ilerleyin derim.

Ben ggOS kullandım daha önce benzer güçte bir sistemde yine de basit webde gezinme vb. işlemleri eh işte şeklinde gerçekleştiriyordu. Roblox deneyimimde oldu ancak çoğu oyunda 18-20 FPS'lerde geziyordu. Sadece Roblox oynarım ve internette gezerim diyorsanız Windows 7 Basic vb. kullanabilirsiniz sanırım ancak saf performans olsun kullanabildiğimi kullanayım derseniz Linux'tan ilerleyin derim.
Zaten win 8.1 di pcm ama roblox ve steam 8.1 d destek vermiyor. (Steam şu monopoly oyunu için lazım). Şuan ReviOS indirdim masaüstünde mükemmel hızlı. Robloxta da çok bi değişiklilik olmadı. Ama kesinlikle masaüstünde rahatladı. Tarayıcıyı bulamadım. Bulursam youtube da gezicem. Resim olarak farklılıkları koyarım siz daha iyi anlarsınız.

Zaten Win 8.1'di bilgisayarım ama Roblox ve Steam 8.1 D destek vermiyor. (Steam şu monopoly oyunu için lazım). Şu an ReviOS indirdim masaüstünde mükemmel hızlı. Roblox'ta da çok bir değişiklilik olmadı. Ama kesinlikle masaüstünde rahatladı. Tarayıcıyı bulamadım. Bulursam YouTube'da gezicem. Resim olarak farklılıkları koyarım siz daha iyi anlarsınız.

Bazı dosyalarla oynyarak rahatça çalıştırırsınız hocam merak etmeyin YouTube üzerinde anlatan tonla insan mevcut.

Hocam dm falan var mı konuşabileceğimiz. Win 10 OS ta hic sarmadı normal win 10 gibi şuan herşey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı