Celeron N3060 laptopa işletim sistemi önerisi

Kadir1758

Centipat
Daha fazla  
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
118 GB SDD
İşlemci
İntel Celeron N3060
Bilgisayarım Windows 10 64 Bit ve ayrıca bilgisayar 4 yıllık. Ve kasdığı için bilgisayarı Windows 8.1'e geçeceğim. Ama bilgisayarda sorun çıkar korkusundan kurmadım. Sizce bir şey olur mu? Ve ayrıca bilgisayar SSD... Ona göre... Ve ayrıca kaç bit kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
8.1 güzel olur en idaelidir. ReviOS AtlasOS vb.de deneyebilirsin ama 8.1 tercih ederim ben.

Ben linux,AtlasOs vb. kullanmak istemiyorum

Ayrıca x86 kullanmak istemiyorum Roblox oynayan biriyim

Ayrıca X86 kullanmak istemiyorum Roblox oynayan biriyim.

Hocam mecbur kullanacaksınız. Bir de X86 destekliyor olmalı. Roblox 3 olsa belki X64 denirdi ama 2 ve işlemciniz maalesef işlemciniz benim işlemcimden bile kat kat kötü. Yanlış anlamayın ama o bilgisayarda ciddi diyorum Google açtığına şükredin. Pentium 4 bile neredeyse daha iyi bu işlemciden maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca X86 kullanmak istemiyorum Roblox oynayan biriyim.

Hem işlemci dandik hem de 2 GB RAM'in oldugu için 32 Bit kurman lazım RAM'i 4lerseniz en azından 64 kurabilirsiniz ne kadar performanslı olur orası tartışma konusu sen 2 GB RAM ile 64 Bit kurarsan 1-1.5GB RAM'i PC boşta yer zaten en küçük şeyde PC kasar.

Evet haklı hocam ki siz buna benim terciğim 7 bile kurmamanız. 7 zaten büyük ihtimal X86 olan 700 MB 600 MB'lerde gezer bir Google açsanız RAM oldu 1.5 falan sonrası zaten mavi ekrana doğru gider kasmalar başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…