Celeron N3060 laptopa işletim sistemi önerisi

Kadir1758

Centipat
Daha fazla  
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
118 GB SDD
İşlemci
İntel Celeron N3060
Bilgisayarım Windows 10 64 Bit ve ayrıca bilgisayar 4 yıllık. Ve kasdığı için bilgisayarı Windows 8.1'e geçeceğim. Ama bilgisayarda sorun çıkar korkusundan kurmadım. Sizce bir şey olur mu? Ve ayrıca bilgisayar SSD... Ona göre... Ve ayrıca kaç bit kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca X86 kullanmak istemiyorum Roblox oynayan biriyim.

Hocam mecbur kullanacaksınız. Bir de X86 destekliyor olmalı. Roblox 3 olsa belki X64 denirdi ama 2 ve işlemciniz maalesef işlemciniz benim işlemcimden bile kat kat kötü. Yanlış anlamayın ama o bilgisayarda ciddi diyorum Google açtığına şükredin. Pentium 4 bile neredeyse daha iyi bu işlemciden maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca X86 kullanmak istemiyorum Roblox oynayan biriyim.

Hem işlemci dandik hem de 2 GB RAM'in oldugu için 32 Bit kurman lazım RAM'i 4lerseniz en azından 64 kurabilirsiniz ne kadar performanslı olur orası tartışma konusu sen 2 GB RAM ile 64 Bit kurarsan 1-1.5GB RAM'i PC boşta yer zaten en küçük şeyde PC kasar.

Hem işlemci dandik hem de 2 GB RAM'in oldugu için 32 Bit kurman lazım RAM'i 4lerseniz en azından 64 kurabilirsiniz ne kadar performanslı olur orası tartışma konusu sen 2 GB RAM ile 64 Bit kurarsan 1-1.5GB RAM'i PC boşta yer zaten en küçük şeyde PC kasar.

Evet haklı hocam ki siz buna benim terciğim 7 bile kurmamanız. 7 zaten büyük ihtimal X86 olan 700 MB 600 MB'lerde gezer bir Google açsanız RAM oldu 1.5 falan sonrası zaten mavi ekrana doğru gider kasmalar başlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı