Celeron N3060 laptopa işletim sistemi önerisi

Bende kullanabilirlik 1.83 GB RAM yazıyor.

Ayrıca RAM DDR3.

Ooo daha kötü hocam o bende de var ama 8 GB RAM'im var hocam yok siz Windows 7 Home basix X86 kesinlikle kurun başka bir şey kurmayın.

olay çözüldü ram i 4 gb ram e yükselttim boşta 1876 gb ram kaldı

Abartma kuzenlerim 2 GB RAM DDR2 ile Windows 7 X64 kullanıyorlar ayrıca Roblox en az 25 FPS de oynatıyor en fazla 40 FPS

Abartma kuzenlerim 2 GB RAM DDR2 ile Windows 7 X64 kullanıyorlar ayrıca Roblox en az 25 FPS de oynatıyor en fazla 40 FPS

olay çözüldü ram i 4 gb ram e yükselttim boşta 1876 gb ram kaldı

Son düzenleme:
Olay çözüldü RAM'i 4 GB RAM'e yükselttim boşta 1876 GB RAM kaldı.

Abartma kuzenlerim 2 GB RAM DDR2 ile Windows 7 X64 kullanıyorlar ayrıca Roblox en az 25 FPS de oynatıyor en fazla 40 FPS.

Her sistem aynı olmaz senin işlemcin kötü kardeş ne abartma DDR2 olabilir DDR2 çoğu RAM işlemci taş çıkarır seninkine kusura bakmada tavsiye için konu açıyosun kurmuyosun o sisteme 10 kurulmaz diyoruz 10 kurulur mu diyosun dalgamı geçiyosun Roblox'ta 25 40 FPS çok mu?

Değil ama bir 2 GB RAM için iyi.

Onun için iyi fakat Roblox zaten düşük sistem sizin işlemci için Roblox ağır neyse konuya gelirsek dediğimiz gibi Home Basic kurun ama 4 yaptıysanız Home Premium X64 kurun.

Konuyu kapatalım bence, dedim ya 4 GB RAM'e yükselttim bence kapatalım haklısın.

Hocam o zaman benim bir kelimemi çözüm leyin en azından insanların işine yarar çözüm olarka görür kapatır admin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı