Celeron N3060 Windows 10 sürücü güncelleme

Tr_Emre80

Hectopat
Selam. Benim Intel HD Graphics ekran kartım var, işlemci ise Intel Celeron CPU N3060 1.60GHz. Bildiğim kadarıyla 3.nesil. Ama ben grafik kartı sürücümü güncelleştirmek istediğimde Windows 10 seçeneği yok, sadece Windows 8 var. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilecek bir şey yok. Büyük ihtimalle, 10'dan 8'e geçtin. Bende öyle yapmıştım bir ara. İnternet driverini bir şekilde kurmuştum ama diğerlerini kuramamıştım. Sonradan pişman olup geri döndüm 10'a. Tek çare 10'a dönmektir.

Selam. Benim Intel HD Graphics ekran kartım var, işlemci ise Intel Celeron CPU N3060 1.60GHz. Bildiğim kadarıyla 3.nesil. Ama ben grafik kartı sürücümü güncelleştirmek istediğimde Windows 10 seçeneği yok, sadece Windows 8 var. Ne yapabilirim?

Hocam benim sistemde seninkiyle aynı fark benimki N3050 Windows 10'da kasmıyor mu eğer seninki kasmıyorsa bende geçeyim benim diğer özellikler böyle
RAM 2 GB.
32 GB emmc.

Yapabilecek bir şey yok. Büyük ihtimalle, 10'dan 8'e geçtin. Bende öyle yapmıştım bir ara. İnternet driverini bir şekilde kurmuştum ama diğerlerini kuramamıştım. Sonradan pişman olup geri döndüm 10'a. Tek çare 10'a dönmektir.
yok ilk aldığımda zaten windows 10 du
Hocam benim sistemde seninkiyle aynı fark benimki N3050 Windows 10'da kasmıyor mu eğer seninki kasmıyorsa bende geçeyim benim diğer özellikler böyle
RAM 2 GB.
32 GB emmc.
geç ben sıkıntısını görmedim

İ

İyice araştır, laptop markasının sitesinden bak bulursun elbet bence eğer windows 10 ile geldiyse. Sadece W8 için varsa geçebilirsin bence W8'e, bilgisayar çok iyi değil, W8'de daha iyi performans alırsın.
yani windows 8 geçmek biraz değişik gelir bana ya win10 alışmışım bırakamam yani
birde casper sitesinden indirdim gene aynı sonucu aldım bir güncellesem pc hızlanacakda olmuyor işte

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı