Floxizdia Kilopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Adana 7 Nisan 2022 #21 Umut Nas dedi: Exe mi? Siz ne kuracaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Linux u beğenirsem geçmeyi düşünüyorum. Konuda yazdığım uygulamaları kurmam yeterli benim için.
Umut Nas dedi: Exe mi? Siz ne kuracaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Linux u beğenirsem geçmeyi düşünüyorum. Konuda yazdığım uygulamaları kurmam yeterli benim için.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #22 Floxizdia dedi: Hocam Linux'u beğenirsem geçmeyi düşünüyorum. Konuda yazdığım uygulamaları kurmam yeterli benim için. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın ya da internette hafif bir araştırma yaparsanız rahat rahat kurarsınız.
Floxizdia dedi: Hocam Linux'u beğenirsem geçmeyi düşünüyorum. Konuda yazdığım uygulamaları kurmam yeterli benim için. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın ya da internette hafif bir araştırma yaparsanız rahat rahat kurarsınız.
Floxizdia Kilopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Adana 7 Nisan 2022 #23 Umut Nas dedi: Yeni konu açın ya da internette hafif bir araştırma yaparsanız rahat rahat kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru. Linux Mint xfce hangi tabanlı hocam?
Umut Nas dedi: Yeni konu açın ya da internette hafif bir araştırma yaparsanız rahat rahat kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru. Linux Mint xfce hangi tabanlı hocam?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 7 Nisan 2022 #24 Debian,Ubuntu tabanlı kendisi. .deb dosyalarını açabilirsiniz.
Floxizdia Kilopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Adana 7 Nisan 2022 #25 401916 dedi: Debian,Ubuntu tabanlı kendisi. .deb dosyalarını açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam siz hangi dağıtımı önerirsiniz? Umut Nas dedi: Yeni konu açın ya da internette hafif bir araştırma yaparsanız rahat rahat kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ISO dosyasını yazdırıyorum. Flash ın içinde Windows kuruluydu belenaEtcher format atıyorum mu? Son düzenleme: 7 Nisan 2022
401916 dedi: Debian,Ubuntu tabanlı kendisi. .deb dosyalarını açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam siz hangi dağıtımı önerirsiniz? Umut Nas dedi: Yeni konu açın ya da internette hafif bir araştırma yaparsanız rahat rahat kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ISO dosyasını yazdırıyorum. Flash ın içinde Windows kuruluydu belenaEtcher format atıyorum mu?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #26 Floxizdia dedi: Hocam siz hangi dağıtımı önerirsiniz? Hocam şu an ISO dosyasını yazdırıyorum. Flash ın içinde Windows kuruluydu belenaEtcher format atıyorum mu? Genişletmek için tıkla... Atıyor diye hatırlıyordum. Olmazsa biçimlendirip devam edin.
Floxizdia dedi: Hocam siz hangi dağıtımı önerirsiniz? Hocam şu an ISO dosyasını yazdırıyorum. Flash ın içinde Windows kuruluydu belenaEtcher format atıyorum mu? Genişletmek için tıkla... Atıyor diye hatırlıyordum. Olmazsa biçimlendirip devam edin.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 7 Nisan 2022 #27 Baslangic icin yine Mint kurabilirsiniz. USB diske format atacaktir.
Floxizdia Kilopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Adana 7 Nisan 2022 #28 Umut Nas dedi: Atıyor diye hatırlıyordum. Olmazsa biçimlendirip devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam belenaEtcher işlemi tamamladı. Flash böyle gözüküyor normal mi? @401916 Dosya Ekleri resim_2022-04-07_222201389.png 27,9 KB · Görüntüleme: 31
Umut Nas dedi: Atıyor diye hatırlıyordum. Olmazsa biçimlendirip devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam belenaEtcher işlemi tamamladı. Flash böyle gözüküyor normal mi? @401916
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #29 Floxizdia dedi: Hocam belenaEtcher işlemi tamamladı. Flash böyle gözüküyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Flash belleği boot etmeyi deneyin bir. Boot etmez ise Rufus ile deneriz.
Floxizdia dedi: Hocam belenaEtcher işlemi tamamladı. Flash böyle gözüküyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Flash belleği boot etmeyi deneyin bir. Boot etmez ise Rufus ile deneriz.
mutlu pide Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.637 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #30 Manjaro XFCE. XFCE'nin sevmediğim görünümüne rağmen stok olarak güzel bir görünümle geliyor eğer kişileştirme yapmak istemiyorsan. Ama Arch bazlı olmasına rağmen güncellemeler 2 hafta falan geç geliyor.
Manjaro XFCE. XFCE'nin sevmediğim görünümüne rağmen stok olarak güzel bir görünümle geliyor eğer kişileştirme yapmak istemiyorsan. Ama Arch bazlı olmasına rağmen güncellemeler 2 hafta falan geç geliyor.