Hocam Linux u beğenirsem geçmeyi düşünüyorum. Konuda yazdığım uygulamaları kurmam yeterli benim için.Exe mi? Siz ne kuracaksınız?
Hocam Linux u beğenirsem geçmeyi düşünüyorum. Konuda yazdığım uygulamaları kurmam yeterli benim için.Exe mi? Siz ne kuracaksınız?
Hocam Linux'u beğenirsem geçmeyi düşünüyorum. Konuda yazdığım uygulamaları kurmam yeterli benim için.
Hocam son bir soru. Linux Mint xfce hangi tabanlı hocam?Yeni konu açın ya da internette hafif bir araştırma yaparsanız rahat rahat kurarsınız.
Hocam siz hangi dağıtımı önerirsiniz?Debian,Ubuntu tabanlı kendisi..debdosyalarını açabilirsiniz.
Yeni konu açın ya da internette hafif bir araştırma yaparsanız rahat rahat kurarsınız.
Hocam siz hangi dağıtımı önerirsiniz?
Hocam şu an ISO dosyasını yazdırıyorum. Flash ın içinde Windows kuruluydu belenaEtcher format atıyorum mu?
Hocam belenaEtcher işlemi tamamladı. Flash böyle gözüküyor normal mi? @401916Atıyor diye hatırlıyordum. Olmazsa biçimlendirip devam edin.
Hocam belenaEtcher işlemi tamamladı. Flash böyle gözüküyor normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.