Mehmet Ali Uslu Centipat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #1 Merhabalar, laptopumun özellikleri böyle ayrıca 500 GB HDD bulunuyor. Sizce LoL'ü en düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim?
Merhabalar, laptopumun özellikleri böyle ayrıca 500 GB HDD bulunuyor. Sizce LoL'ü en düşük ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim?
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2020 #11 Mehmet Ali Uslu dedi: Çok teşekkür ederim, indiriyorum. ) Genişletmek için tıkla... Valorant CS:GO kaldırır diyorum aslında. Benimki CS:GO'da RAM yüzünden takılmaktan oynanmıyordu. Artı 0 Eksi
Mehmet Ali Uslu dedi: Çok teşekkür ederim, indiriyorum. ) Genişletmek için tıkla... Valorant CS:GO kaldırır diyorum aslında. Benimki CS:GO'da RAM yüzünden takılmaktan oynanmıyordu.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 4 Eylül 2020 #12 FurkanBos dedi: Valorant CS:GO kaldırır diyorum aslında. Benimki CS:GO'da RAM yüzünden takılmaktan oynanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Celeron işlemcisinin CS:GO yu kaldıracağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
FurkanBos dedi: Valorant CS:GO kaldırır diyorum aslında. Benimki CS:GO'da RAM yüzünden takılmaktan oynanmıyordu. Genişletmek için tıkla... Celeron işlemcisinin CS:GO yu kaldıracağını düşünmüyorum.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2020 #13 SalihCinar dedi: Celeron işlemcisinin CS:GO'yu kaldıracağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Oynadım zaten. Sadece RAM yetmiyor . İnanmıyorsan RAM parasını ver. Kanıtlayayım ister misin? Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Celeron işlemcisinin CS:GO'yu kaldıracağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Oynadım zaten. Sadece RAM yetmiyor . İnanmıyorsan RAM parasını ver. Kanıtlayayım ister misin?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 4 Eylül 2020 #14 SalihCinar dedi: Celeron işlemcisinin CS:GO yu kaldıracağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Celeron 2957U ile 800X600 60FPS civarı oynayabiliyordum. Ama sonra güncellemelerle berbat ettiler, 10FPS alır olmuștum. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Celeron işlemcisinin CS:GO yu kaldıracağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Celeron 2957U ile 800X600 60FPS civarı oynayabiliyordum. Ama sonra güncellemelerle berbat ettiler, 10FPS alır olmuștum.