Celeron N4000 sistemde Valorant'ta FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

TheOjnan

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2020
Mesajlar
321
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistem özelliklerim:
Intel UHD 600.
Intel Celeron N4000.
4 GB DDR4 RAM.
1366X768.

FPS normalde 60 70 seviyelerinde gezerken bir anda düşüyor. 1 saniye donduktan sonra geri 60'a çıkıyor. Bunun için bir çözüm var mı?
 
Pekala 4000 TL bandında Valorant için önerebileceğiniz sistem var mı?
Şuan o fiyata en mantıklı apu alabilirsiniz. Sonradan ekran kartı takabilirsiniz.

Not: İlk önce elinizdeki sisteme ram yükseltmesi yapmayı deneyin. Drop sorunu çözülmezse o zaman elinizdeki sisteme ekran kartı mı takmak mantıklı yoksa yeni sistem mi almanız daha mantıklı konuşuruz.
 
Şu an o fiyata en mantıklı APU alabilirsiniz. Sonradan ekran kartı takabilirsiniz.

not: ilk önce elinizdeki sisteme RAM yükseltmesi yapmayı deneyin. Drop sorunu çözülmezse o zaman elinizdeki sisteme ekran kartı mı takmak mantıklı yoksa yeni sistem mi almanız daha mantıklı konuşuruz.

Tamamdır teşekkürler yardımlarınız için.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı