Celeron N4000 Sistem GTA V Oyun Performansı

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD
Merhaba Technopat ailesi elimde 8 GB DDR4 RAM'li Intel Celeron N4000 ve Intel UHD Graphics 600'lü PC var. GTA V'te kaç FPS alırım?

Intel Celeron N2840'a sahip dizüstü bilgisayarım var. Belleği ise 2 GB ve sadece 1,88 GB'ı kullanılabiliyor. Oynayamayacağımı bilsem de GTA V'i indirdim ve kurdum. Oyunun açılması yaklaşık 15 dk sürdü. Uzun bekleyiş sonrası oyun açıldı ama hayatımda ilk defa böyle bir kasma şekli gördüm. Arabaya binmek için F tuşuna bastıktan tam 30 sn sonra Franklin kapıyı açmak için elini kapı koluna uzattı. Sonrasını göremedim.

i5 3.nesil işlemci, 8 GB RAM, 2 GB VRAM ile laptopta fanlar helikopter misali ses çıkarana kadar ancak 1 saat oynayabildim ve aşırı fazla kasıyordu sistem yükseltici ve düşük Config'lerle zar zor 1 saat oynayabildim.
i5 3.nesil işlemci, 8 GB RAM, 2 GB VRAM ile laptopta fanlar helikopter misali ses çıkarana kadar ancak 1 saat oynayabildim ve aşırı fazla kasıyordu sistem yükseltici ve düşük Config'lerle zar zor 1 saat oynayabildim.
Ama oyunu bitirdim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı