Celeron N41000 sistem Valorant oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
GT930M Low ayarlar 60 70FPS oynatıyor.

En son oynatıyordu güncelleme geldiyse bilmiyorum Valorant oynamıyorum.
Celeron N4000 + UHD Graphics 600 = VALORANT - YouTube

Gerçekten mi? Görüntü Minecraft'a dönmüş resmen ama arkadaş 2000 yıllarından kalma bilgisayardaki oyunlara oynamaya alışmışsa rahat oynar tabii ki.

Hocam nasıl ama 4000 ile oynanıyordu, sistemimde denediğimde 30-40 FPS verdi.
Sistemim: Intel Celeron G550 2, 6GHz-Intel HD Graphics 2000-DDR3 4 GB 1333MHz RAM

En son oynatıyordu güncelleme geldiyse bilmiyorum Valorant oynamıyorum.

Hocam nasıl ama 4000 ile oynanıyordu, sistemimde denediğimde 30-40 FPS verdi.
Sistemim: Intel Celeron G550 2, 6GHz-Intel HD Graphics 2000-DDR3 4 GB 1333MHz RAM.

Her ne kadar fazla güvenemediğim bir site olsa da fazla doğru düzgün kaynak bulamadığım için bu siteye bir bakın derim.
UserBenchmark: Intel HD 4000 (Mobile 1.25 GHz) vs UHD Graphics 600

HD4000 UHD 600'den çok daha iyi gözüküyor ki her yönde geçmiş.

Arkadaşlar peki hangi silah oyununu kaldırır şu anlık Minecraft ve Among Us var oyun önerir misiniz.

Arkadaşlar peki hangi silah oyununu kaldırır şu anlık Minecraft ve Among Us var oyun önerir misiniz.
swat 4 güzel bi oyun ben zevkle oynuyodum eskiden onun dışında far cry 3 oynayabilirsin aşırı zevkli benim sistemim intel celeron n3060 intel hd 4000 4gb ram bu sistemle bile düşük ayarlarda 25 30 fps sabit dropsuz oynamıştım sen 30 40 fps e yakın alırsın düşük ayarlarda (oyunu indirmeyi düşünürsen oyunda optimizasyon sorunu var çözümü youtubede var bakabilirsin) onun dışında hitman absolution oynayabilirsin güzel oyun max payne 2 ultra ayarlarda oynarsın ve son oyun mafia 2 öneririm hepsi birbirinden güzel oyunlar özelliklede mafia 2 2 defa bitirdim ve gta 5 oynuyorum genelde bu halde bile mafia 2 indirdim oyuyorum oyun çok güzel

Technopat Haberler

Geri
Yukarı