Celeron Sisteme İşletim Sistemi Önerisi

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Sanırım Xubuntu kuracağım. Fakat Technopat Sosyalde gezerken bir şey dikkatimi çekti. Hackintosh'u önerir misiniz ? Önerirseniz bu bilgisayar için hızlı ve stabil çalışır mı ?

Ayni ozelliklere sahip makinem var. Bahsi geçen dagitimlarin hepsini denemistim. Sadece internet içinse Lubuntu'nun hafifliği, ram kullanimi çok iyi. Xubuntu ondan küçük bir miktar daha ağır.

Mac yüksek ram kullanımı var. O bilgisayar için uygun değil. Xubuntu 550mb, Lubuntu 450mb gibi bir ram kullanır. Şu an sierra kullanıyorum. 4 gb falan programlarımla beraber ram kullanıyor.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Şu anda Lubuntu ile Xubuntu arasındayım. İkisi arasında fazla bir performans farkı olur mu ?

Lubuntu kur. Görselliği hoşuna gitmezse sistemi silmeden xfce masaüstünü kurarsın. Xubuntu olur.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Bilgisayarıma Lubuntu kurdum. Şu anda gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Görselliği ise benim için daha güzel oldu. Hafif bir retro tarzı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…