Herxl Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Çözümü bilenler bakabilir mi? İnternetten bulduğum birkaç çözümü uygulamaya çalıştım fakat olmadı sadece bu oyunda yaşıyorum sorunu.
Çözümü bilenler bakabilir mi? İnternetten bulduğum birkaç çözümü uygulamaya çalıştım fakat olmadı sadece bu oyunda yaşıyorum sorunu.
nkysss8 Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #2 Böyle bir oyunda RAM'le ilgili sorun olacağını sanmıyorum diskinizin tamamı veya neredeyse tamamı dolu ise ondan yapıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Böyle bir oyunda RAM'le ilgili sorun olacağını sanmıyorum diskinizin tamamı veya neredeyse tamamı dolu ise ondan yapıyor olabilir.
FFinack Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 RAM az olabilir mi veya kaç GB RAM kullanıyorsun arkada fazla program olabilir kullanmadığın onlar RAM'ını yiyebilir RAM'in kaç GB? Artı 0 Eksi
RAM az olabilir mi veya kaç GB RAM kullanıyorsun arkada fazla program olabilir kullanmadığın onlar RAM'ını yiyebilir RAM'in kaç GB?
KS KS Herxl Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 nkysss8 dedi: Böyle bir oyunda RAM'le ilgili sorun olacağını sanmıyorum diskinizin tamamı veya neredeyse tamamı dolu ise ondan yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Diskimde 250GB boş alan var. FFinack dedi: RAM az olabilir mi veya kaç GB RAM kullanıyorsun arkada fazla program olabilir kullanmadığın onlar RAM'ını yiyebilir RAM'in kaç GB? Genişletmek için tıkla... 2x8 16 GB RAM kullanıyorum. Artı 0 Eksi
nkysss8 dedi: Böyle bir oyunda RAM'le ilgili sorun olacağını sanmıyorum diskinizin tamamı veya neredeyse tamamı dolu ise ondan yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Diskimde 250GB boş alan var. FFinack dedi: RAM az olabilir mi veya kaç GB RAM kullanıyorsun arkada fazla program olabilir kullanmadığın onlar RAM'ını yiyebilir RAM'in kaç GB? Genişletmek için tıkla... 2x8 16 GB RAM kullanıyorum.